*Nettavisen* Sportspill.

Nykommeren blir fortsatt ikke tatt på alvor

Angers marokkanske midtbanespiller Romain Saiss fra oppgjøret borte mot Monaco sist helg. Foto: Jean Christophe Magnenet (Afp)

Nyopprykkede Angers har overrasket meget positivt i Ligue 1 hittil, men blir fortsatt ikke tatt på alvor av ekspertene.

06.11.15 10:15

Sportspills meny fredag:
Oddstips 1: Moyes lever farlig
Oddstips 2: Aalborg har fått opp farten
TV-fotball/streaming: Sjekk helgens oversikt
V5/V4 Øvrevoll: Dickie sørger for ny galoppfest
V65 Biri: Kolle i strålende form
V64 Boden: Utfordrende i nord

Fredagens langoddsprogram er ganske så rikholdig og byr på flere svært godt betalte hjemmekamper i både Bundesliga, La Liga. Ligue 1 og den danske superligaen. Som vanlig spilles det tilnærmet full runde i franske Ligue 2 på fredager og i nederlandsk 2. divisjon. Og som vanlig er det også tre kamper fra 2. bundesliga når det er vanlige fredager.

Angers - Rennes H 2,70
Nyopprykkede Angers har levert en strålende sesonginnledning på øverste nivå i Frankrike og etter tolv serierunder ligger laget på 3. plass. Har riktignok kun ett poeng på de to siste (0-0 hjemme mot Guingamp og 0-1 borte for Monaco), men var klart på høyde med Monaco i forrige serierunde og formsvikt er det definitivt ikke snakk om. 2-4-0 på hjemmebane og meget spesielle 3-1 i målforskjell. Må unnvære forsvarsspilleren Thomas i kveld, men ellers er det ingen nye fravær.

Alexander Tetteys forhenværende klubb Rennes har innledet mer på det jevne og ligger på 10. plass med 17 poeng etter 4-5-3 totalt og 2-3-1 på bortebane. Må stadig klare seg uten den gode spissen Ntep, men har ellers ingen nye fravær.

Bortelaget Rennes er satt til ganske klar favoritt her, og det kan man jo virkelig undres over. Tabellen lyver sjelden og inntil videre er det fortsatt strålende odds på Angers. 2,70 på at Angers vinner i kveld, forsvarer definitivt et langskudd og spilles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.