Foto: AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER

Nyrenovert Sevilla

Det spanske storlaget kommer i langt sterkere oppstilling nå enn da vi gikk mot dem sist.

Kommersielt

Sportspills meny fredag
Premier League: Skaderapport
V4 Mantorp: Favorittstryk i Sverige

V65 Jarlsberg: Kai i hundre

Langoddsen innleder med skiskyting, senere er det også langrenn på programmet. Øvrige objekter hentes fra håndball-EM og fotballens verden, der tyskerne frister med HSV - Hoffenheim, franskmennene følger Toulouse - Bastia, spanjolene Espanyol - Sevilla, mens de anglofile gleder seg til Blackburn - Cardiff.

Etter Champions League-treff til 4,77 onsdag fulgte vi opp med treff på Bordeaux og Viktoria Plzen til 3,91 i går. Med langskudd-treff på uavgjort mellom Genk og Basel og en greit betalt 11 rette på midtukekupongen i tillegg, begynner denne uken å se bra ut.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
23. Blackburn - Cardiff B 2,40

Championship. Noe sier oss at dette blir tungt for Henning Berg og Blackburn. De har tapt sine to siste hjemmekamper, mot Millwall og Bolton, før de burde vunnet derbyet mot Burnley men måtte ta til takke med 1-1. Én seier på de syv siste er fasit, og Henning Berg har en del å jobbe med. Cardiff er feilfrie hjemme i Wales, men har slitt på reise tidligere denne høsten, før de nå har de bedret seg. Sesongens tredje borteseier kom med 2-1 i Barnsley, og Cardiff mener alvor med tabelltopp og 4-1-0 på sine fem siste. De kan vinne her, mot et hjemmelag som ikke får det helt til å stemme. 2,40 på borteseieren er et knepp lavere odds en vi spiller til i dagens spill, men vi kaller det et langskudd og fyrer løs.

Dagens avslag
Vi står over dagens avslag i dag, det er ikke så mange objekter på menyen og ingen som utmerker seg som spesielt svake spill i våre øyne.

Dagens spill
Vi har to mulige vinnere på blokka i tillegg til langskuddet, men Standard Liege må eventuelt spilles med handicap hvis det skal være noe moro, så vi lar den ligge. Vi ser på fredagskampen i La Liga, det er der vi finner den mest spennende oddsen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

28. Espanyol - Sevilla
Primera Division. Espanyol har fått det tungt denne sesongen og ligger sist før helgens runde. De har vært et sterkt hjemmelag i flere sesonger, men nå er de ligaens svakeste med 1-2-4 på syv hjemmekamper. Barcelonas nest beste klubb scorer alt for få mål, og de to siste hjemme er tapt 0-3 for Osasuna og 0-2 for Getafe. Det er tydeligvis problematisk når man skal styre hjemmekamper mot antatt svak motstand.

Javier Aguirre er ny manager i klubben, han får her tilbake Moreno (f) fra suspensjon, mens Garcia (a) ikke er tilbake, ser det ut til. Slik kan hjemmelaget starte:

C. Alvarez - V. Alvarez, Moreno, Forlin, Lopez - Baena, Sanchez - Wakaso, Verdu, Simao - Longo

Vi gikk mot Sevilla på mandag da de måtte stille uten seks av sine beste spillere mot Valladolid, og du verden for et horribelt forsvarsspill vi fikk se i starten av kampen. Sevilla lå under 0-2 etter 12 minutter og det skulle stått 0-3 et par minutter senere. Trener Michel byttet ut den første forsvarsspilleren før halvtimen var gått. Deretter jevnet det seg ut, men Sevilla røk 1-2 hjemme, der de ellers har vært gode. På bortebane har de stusselige 1-2-4 totalt og bare fem scoringer, og de har røket etter tur 0-4 mot Atletico, 1-2 i Bilbao, 1-2 i Zaragoza og 0-2 i Vigo. Men i kveld stiller Sevilla et mye sterkere lag enn på mandag, og de har veldig mye å bevise. De slo nylig en light-utgave av dagens motstander 3-1 og 3-0 i cupen, nå må de vise at de kan slå dem i ligaen også.

Toppscorer Alvaro Negredo (a) og Manu del Moral (a) returnerer etter skader, og Fazio (f), Rakitic (m) og Spahic (f) fra suspensjoner. Viktige Gary Medel (m) var tilbake sist, men kortmagneten trakk til seg to nye gule kort og dermed rødt, og suspensjon her. Trochowski (m) og Luna (f) er fortsatt ute. Dette kan gi denne startoppstillingen:

Palop - Navarro, Spahic, Fazio, Coke - Kondogbia, Rakitic - Reyes, Baba, Navas - Negredo

Vi hadde gjerne sett Gary Medel på midtbanen, men denne utgaven av Sevilla er likevel så mye sterkere enn forrige runde at vi mener de skal ha gode sjanser. Når motstander er ligaens svakeste hjemmelag, ser 2,50 for borteseieren bra ut i våre øyne.

28. Espanyol - Sevilla 2,40 3,00 2,50

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus