Sondre Olden jubler for avgjørende scoring for VIF mot Oilers i femte kamp i NM-sluttspillet 12. april i fjor. Oilers har siden vunnet fire matcher på rad mot Oslo-klubben.
Sondre Olden jubler for avgjørende scoring for VIF mot Oilers i femte kamp i NM-sluttspillet 12. april i fjor. Oilers har siden vunnet fire matcher på rad mot Oslo-klubben. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Nytt badetap for Vålerenga?

Vålerengas iskrigere har slitt voldsomt mot Stavanger Oilers denne sesongen.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel: 
Målfest på Anfield?
V4 Bergsåker:
Tet og slutt
V5 Leangen:
Syk innledning av Odd Arne
V64 Axevalla:
1,5 mill. i jackpoten

Vi står overfor et spennende tirsdagsprogram på langoddsen. I England barker Liverpool og Chelsea sammen i semifinalen i ligacupen, og der spilles det også kamper i Championship og League One.

I Spania, Italia og Frankrike  er det cup for alle penga, og det er også full rulle i Afrikamesterskapet.

På hockeyfronten er det kamper i Get-ligaen, NHL og Allsvenskan.

Dagens oddstips

Vålerenga – Stavanger Oilers B


Stavangers har tronet alene på toppen av Get-ligaen i hele vinter, men Storhamars utrolige seiersrekke på ni matcher og en liten formdupp på bortebane fra Oilers’ side, sørget for at det var gullspenning før bortematchen mot Storhamar forrige uke.

Dersom Oilers hadde gått på sitt fjerde strake bortetap, ville det bare ha skilt to poeng mellom lagene. Et heltent Stavanger satte imidlertid skapet ettertrykkelig på plass og utklasset Storhamar med 5-1 i Amfiet.

Laget fulgte senere opp med en enkel 6-0-seier over Kongsvinger i helgen og leder nå Get-ligaen med ni poeng.

Til kveldens match er Petter Røste Fossen (skade) og Mathias Trettenes (sykdom) uaktuelle. Nykommeren Christian Hanson, med fartstid i NHL, er ikke klar til denne kampen.

Vålerenga har hatt en skuffende sesong og ligger på sjetteplass, 27 poeng bak kveldens motstander. Oslo-klubben tok en fin borteseier over Stjernen i helgen, men tapte fire av fem matcher før det – to av dem hjemme i Oslo.

Sondre Olden, som tok 25 poeng på 40 matcher forrige sesong, er hentet tilbake på lån fra Brynäs og spiller trolig i dag. Morten Ask må imidlertid stå over med en hofteskade.

Oilers har hatt et meget godt tak på VIF denne sesongen og står med tre strake triumfer etter ordinær tid. I den forrige bortematchen lekte Stavanger-spillerne seg på Jordal og vant hele 6-1. Lagenes siste møte i Stavanger endte 6-2.

Oilers er utvilsomt Norges beste lag når spillerne er skjerpet og sultne. I kveld gjelder det å holde samme fokus og intensitet i spillet som mot Storhamar

Dette er Petter Thoresen meget godt klar over, og treneren har følgende å si om matchen i Stavanger Aftenblad i dag:

- Jeg håper vi viser den samme ydmykheten og tenningen som mot Storhamar. Vi skal ta initiativet i kampen og vise at det faktisk er vi som er et topplag, ikke VIF.

B spilles til 2,00 i odds.