*Nettavisen* Sportspill.

Nytt herlig tennisobjekt

Spanjolen David Ferrer er en av verdens beste tennisspillere. Foto: Greg Wood / AFP PHOTO / NTB scanpix

Tirsdag innfridde Roger Federer som et herlig spill i ATP-turneringen i London. Onsdag lanserer vi spanjolen David Ferrer til flott odds.

18.11.15 13:51

Sportspills meny onsdag:
Tennistipsene:
Nytt spennende tennisobjekt

Rapport: Disse PL-stjernene ble skadet i landslagspausen

TV-kampene: Ukens TV-sendte fotballkamper

V76 Bjerke: Hamre styrer showet på Bjerke
V4/V5 Täby: Galoppeksperter i knallform

Langoddsprogrammet onsdag er ganske spedt, da den internasjonale landslagspausen grunnet playoffkampene er over og klubbfotballen ikke ruller igjen før til helgen. Det innebærer et oddsprogram preget av ishockey og håndball, og ATP-finalene i tennis i London.

Nettavisen tennisekspert Rolf Lerum har levert en rekke flotte tennistips dette året, og tirsdag kveld ble det fullklaff igjen. Han lanserte Roger Federer til å slå Novok Djokovic til herlige 3 i odds, og anbefalte i tillegg spill på at Djokovic ikke kom til å vinne 2-0 i sett. Federer vant nemlig kampen i to strake sett og det ble en herlig kveld for Nettavisens tennistips. Merk at det kun spilles tre sett i denne turneringen.

Vurdert av Nettavisens tennisekspert Rolf Lerum:
Stanislas Wawrinka- David Ferrer 1,53-2,10
Her er trolig kun seier godt nok for å gå videre fra gruppen. Innbyrdes har David Ferrer overtaket med 7-6.

Stanislas Wawrinka så ut som om han var ferdig med sesongen i kampen mot Nadal mandag kveld. Hodet var ikke med i det hele tatt, og han gav rett og slett blaffen. Kroppsspråket hans i den kampen var grusomt!

På onsdag støter han på sikre David Ferrer, en evighetsmaskin som løper på alt. En slik type spiller tror vi bestemt passer dårlig for Wawrinka nå. Han vil nemlig ha billige, og raske poeng. Det skjer nok ikke mot en spiller som Ferrer, og her vil det bli lengre ballvekslinger. Ferrer synes vi gjorde en bra kamp mot Murray (tap 4-6 i to strake sett), men serven kan selvfølgelig bli mer stabil.

Skal Wawrinka vinne denne kampen så må han ha en helt annen innstilling enn mot Nadal sist, og det er vi mer enn usikker på om han vil ha. Ferrer har alltid hodet på riktig plass, og en odds på 2,10 på at han maler i stykker Wawrinka kjøper vi glatt!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.