*Nettavisen* Sportspill.

Nytt spill fra Norsk Tipping

Test ut det nye spillet til Norsk Tipping nå.

04.06.12 11:06

Før helgen gjorde Norsk Tipping sin betaversjon av liveodds klar for spill gjennom sine Facebook-sider. Nå er det også tilgjengelig for alle, selv uten å ha et vennskap med spillselskapet på Hamar på det sosiale nettverket.

Her kan du spille på liveodds (på nett)

På mandagens program står det i skrivende stund to kamper: Treningskampen mellom Ungarn og Irland, samt kampen mellom IFK Värnamo og Öster. Den sistnevnte kampen har vi også oddstips på. Der har vi satset på borteseier i kampen.

Når det gjelder Ungarn og Irland er oddsen på seier for de to lagene relativt lik (2.50 på hjemmeseier og 2.30 på borteseier), og kampen kan være spennende å følge med på. Hvis du vil følge med på kampene mens de spilles kan du prøve vårt livesystem på www.nalive.no

På liveodds kan du spille på ting som hva utfallet av kampen blir basert på resultatet når du vil spille, hvilket lag som scorer neste mål, spill som sier noe om over/under antall mål og hvilket lag som scorer kampens 5.mål. Du kan også spille på om enkelte spillere scorer i kampen.

Tirsdag er menyen på 4 kamper: Sverige-Serbia, Tyrkia - Ukraina, Østerrike-Romania og Frankrike-Estland.

Liveoddsen blir lansert for fullt til EM.

Her kan du spille på liveodds (på nett)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag