Gå til sidens hovedinnhold

Nytt stikk til Stavanger Oilers

Stavanger Oilers har en gyllen mulighet til å parkere Vålerenga i kampen om NM-gullet.

Øvrige tips fra Sportspill torsdag
Odds:Benfica er dagens beste spill
V4 Halmstad:Nå tar de hele Sverige
V5 Bjerke:Spilte inn 450.00 i går - nye vinnersjanser i dag

Vi beklager helbommen på Barcelona i går, men vi reddet oss heldigvis inn med tipset på at Robben skulle score mot Manchester United.

Torsdagens program består i hovedsak av de fire returmøtene i kvartfinalen i Europa League, men vi kan også spille på finalekampen mellom Stavanger og Vålerenga.

Vi startet dagen med en Europa League-dobbel og følger opp med et singeltips i denne saken.

Les om vår travekspert Håkon Einar Hansens stjernetreff på Bjerke i går: Spilte inn 450.000 kroner.

Stavanger Oilers – Vålerenga H 1,85

For andre år på rad koblet Stavanger Oilers et grep om NM-tittelen takket være seier i tredje finalekamp mot Vålerenga i Oslo. I år, som i fjor, var et mer defensivt orientert Oilers-spill enn det som er vanlig å se ellers i sesongen en vinnende resept på fremmed is mot VIF.

Oilers spilte taktisk klokt og vant skuddstatistikken 32-23 og matchen 2-1. Dermed står det 2-1 i matcher i favør Oilers før kveldens oppgjør i Stavanger.

Oilers har et godt tak på Vålerenga i DNB Arena og har vunnet sju av de siste ni møtene ved ordinær tid. Én match er vunnet i forlengning, mens VIF vant den niende 3-1 (i serien 16. november).

Vålerenga har mistet flere løpere de siste månedene, og har også en del skader om dagen. Det var merkbart i det forrige oppgjøret, der laget slet med å holde aggressiviteten oppe, og hvor forsvaret stadig vekk viste svakheter.

Med mindre Espen ”Shampo” Knutsen har klart å gi spillerne noen skikkelige vitamininnsprøytninger de siste dagene, tror vi VIF kommer til å få det tøft i oljebyen i kveld.

Stavanger Oilers – Vålerenga 1,85 - 4,10 - 2,75
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens langskudd
Nordsjælland – FC København H 2,75

Returkamp i semifinalen i den danske cupen. FCK vant 1-0 i det første oppgjøret, og vinneren møter Aalborg i finalen.

Nordsjælland ligger på sjetteplass i denne den jevne Superligaen. Det skiller seks poeng opp til FCK på tredjeplass, og like mange poeng ned til Viborg på nedrykk. Har tatt sju av ni mulige poeng på de siste tre matchene. Er et meget godt hjemmelag og har kapret 25 av 33 poeng på Farum Park.

FCK har hatt en skuffende sesong, og med sju poeng opp til Aalborg blir det tungt å ta hjem ligagullet. Det er spesielt på bortebane det har sviktet; på 12 forsøk har man kun fått med seg 14 poeng (3-5-4).

Hjemmesterke Nordsjælland er nødt til å vinne for å gå videre til finalen, mens bortesvake FCK kan klare seg med ettmålstap så lenge de selv scorer mål. H-tegnet kan testes med moderat innsats.

Nordsjælland – FC København 2,75 - 3,10 - 2,20
Klikk her for å levere dette spillet.

HTML EMBED


Kommentarer til denne saken