*Nettavisen* Sportspill.

Odd skal til cupfinalen

Jone Samuelsen (i midten) og resten av Odd-mannskapet har hatt en flott sesong så langt. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Tidenes mestvinnende cuplag er i flott form før kveldens åttedelsfinale mot Vålerenga.

27.06.14 13:26

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Tippetips: Cupfest i VM-pausen
Oddstips 2: Sarpsborg får tilbake angrepsessene
V65 Forus: Lerums herlige vorspiel
V64 Bergsåker: Jackpot med ny tipsekspert
Nettavisen i Sverige: Les mer om Børje Andersson

Fredag er det VM-pause, men heldigvis kan vi kose oss med fjerde runde i den hjemlige cupen på oddsprogrammet. Det er også tippekupong i kveld.

HTML EMBED

Dagens oddstips

Odd - Vålerenga H
HTML EMBED


Odd er i strålende form og klatret til bronseplass med 1-0-seieren borte mot Brann forrige serierunde. Har bare scoret 15 mål på 13 seriekamper, men har samtidig kun sluppet inn 12 mål. Slo til med 4-0 borte mot Notodden forrige cuprunde.

Odd har hatt usedvanlig få skader denne sesongen, og i kveld kan trener Dag-Eilev Fagermo igjen velge spillere fra en skadefri tropp.

Klubben er den mestvinnende i NM-historien med 12 cuppokaler. Det er imidlertid gått 14 år siden forrige triumf.

Vålerenga stod med en lang rekke kamper uten tap, men gikk på en 0-2-smell borte mot Sogndal forrige serierunde. Falt ned til femteplass, og det skiller to poeng opp til Godset og Odd på medaljeplass. Hadde få problemer mot byrival Lyn forrige cuprunde.

Alexander Mathisen er tilbake i full trening, men André Muri er trolig ute fortsatt. Diego Calvo er opptatt med VM-spill for Costa Rica.

Vålerenga slet mot gjerrige Sogndal forrige gang laget var i aksjon, og i kveld møter de et lag som har et enda tettere forsvar. Odd gikk seirende ut av begge de innbyrdes møtene, og de hjemmesterke telemarkingene blir vår favoritt i kveld.

Hvis du synes 1,90 er lavt for hjemmeseier, kan under 2,5 mål-spillet til 1,85 i odds være et aktuelt spill. Odd er som sagt meget gjerrige på hjemmebane, og vi tror ikke dette blir noen målfest.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.