Oddstips søndag

Dagens tre utvalgte gir pene 4,74 i totalodds.

Kommersielt

Kampene fra Italia er som kjent avlyst i kjølevannet av opptøyene etter Catania - Palermo.

I resten av fotball-Europa ruller fotballen sin vante gang, og vi bruker kamper fra tre forskjellige ligaer i dagens spillforslag.

Flere tips og alle dagens kamper finner du her

Nettavisens statistikkportal

United trives på White Hart Lane
Tottenham har kun tatt to poeng på de fire siste i ligaen, begge tapene er kommet på hjemmebane. Fortsatt solide 8-1-3 hjemme. De fem siste tilsvarende er gått i favør gjestene. Mangler King og suspenderte Mido, men Berbatov skal være klar igjen.

United er fortsatt utilnærmelige på hjemmebane, men har bare ett poeng på de to siste bortekampene mot Newcastle og Arsenal. Må vinne for ikke å tape terreng til Chelsea, som vant i går. Saha eneste frafall. 8-2-2 på bortebane.

Disse kampene har United et meget godt tak på, og vinner igjen på en normal dag. 1,70 er spillbart.

Viktig bunnkamp i Primera Division
Celtas 1-3-tap for Barca sist var den niende kampen på rad uten seier. Har havnet under nedrykkstreken, stusselige 1-3-5 på hjemmebane. Perera, Lucas og Lequi mangler.

Nastic klinte til med 4-0 over variable Espanyol sist etter en tung periode. Ligger fortsatt håpløst til på bunn, kun tre poeng som gjelder.

Vanskelig å tro at Gimnastics seier sist var noe annet enn et blaff. 1,55 på hjemmelaget duger.

Werder fester grepet om ligagullet
Toppkamp mellom lag nummer én og to på tabellen. Werder har begynt like imponerende som de slapp, står med 7-1-2 hjemme. Mangler Baumann, Wiese, Klasnic og Owomoyela.

Schalke holder følge, og kun målforskjellen skiller i favør hjemmelaget. 6-1-3 borte, alle tapene har kommet mot topplag. Heppke, Pander, Kunert og Asamoah er uaktuelle med skader.

Forholdsvis klar H, 1,80 kan brukes.