(FOTO: AP/SCANPIX)

Oddstips til super-søndag

Chelsea gir godt betalt, og blir dagens spill sammen med en godbit fra La Liga.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Undervurderte verter
Chelsea så ut til å ha full kontroll på Spurs i midtuken, men både 3-1- og 4-3-ledelsen ble utlignet. Avstanden til United økte dermed til fem poeng. Cech er på vei tilbake, og tar nok plassen mellom stengene om han blir klar i tide. Ingen øvrige bekymringer, foruten hvilke av stjernespillere som må henvises til benken. Anelka, Ballack og Mikel kommer ventelig inn i startelleveren.

Arsenal har fire strake poengdelinger, og United har ikke uventet benyttet anledningen til å overta tabelledelsen. Endte opp med å presse Boro hele kampen etter tidlig baklengsmål i midtuken. Likevel var det åpenbart at flyt, rytme og andre ord som kan beskrive fungerende angrepspill ikke er som det skal om dagen. Rosicky, Diaby og Eduardo mangler.

Arsenal ligger to poeng foran Chelsea og tre bak Man United før dagens to storkamper. Hjemmelaget har neppe varige mén etter fire baklengs i midtuken. Vi synes det ser verre ut for Arsenal å heve seg fremover, Adebayor én av flere som har slitt den siste tiden. 2,10 for hjemmeseier tåler sammenligning.

Markedsledende hjemmeodds
Zaragoza har 1-0-5 på de seks siste. Kun bedre målforskjell skiller laget fra Huelva på nedrykk, langt unna ambisjonene om mesterligaspill. Seieren kom nest sist mot Atletico, og tross 0-2-tap for sterke Villarreal sist, var treneren godt fornøyd med spill og innsats. Selv med svak form i lang tid, har laget fortsatt solide 7-5-2 å vise til på eget gress. Juanfran returnerer til en bortimot fulltallig tropp.

Almería har mistet den fine formen fra nyåret. 0-2-2 på de fire siste. 2-2 mot Barcelona forrige kamp, begge målene av samme slag etter hjørnespark. 3-4-6 totalt borte. Paunovic mangler, ellers ingen bekymringer. Bruno tilbake siden forrige kamp.

Vertene viser tegn til bedring, mens gjestene er på vei ned. Får neppe lov til å pirke inn dødballer i dag også, og da blir det vanskelig mot et presset og sultent hjemmelag. 1,80 for hjemmeseier er bedre enn markedet, og en selvfølge på bongen i kveld.