*Nettavisen* Sportspill.

Oilers må ut i hundre

I STORFORM: Stavanger Oilers jubler etter å ha vunnet 2-1 mot Storhamar i Hamar. I dag må de vinne med minst tre mål. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Stavanger Oilers har tatt store skalper på hjemmebane denne sesongen, og må hente frem sitt aller beste i kveld.

06.10.15 12:44

Det ble knalltreff på ett av mandagens to oddsobjekter, da Paderborn røyk på 1-0-tap til deilige 3,00 i odds.

Mens landslagene samles og gjør seg klare til den siste runden med EM-kvalifisering, spilles det på langoddsprogrammet mye hockey i Champions Hockey League, samt trofeet fra lavere engelske divisjoner og brasiliansk serie B.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: Blackpool må redde sumpene
Oddstips 2: - Storhamar taper nøkkelkampen

V5A Forus: Fyldig lunsj på Forus
V4 Hagmyren:
Fantastiske Lannem Silje gjør V4 til V3

TV-kampene: Slik ser du landskampene på TV

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 18.55.
Stavanger Oilers - Eisbären Berlin, H 2,05.

Premissene er enkle, men akk så vanskelige, for Stavanger: Etter 0-3-tapet i Berlin for noen uker tilbake, må de vinne med minst tre mål for å avansere. Bortemålsregelen er ikke tellende i denne turneringen.

Oilers har åpnet GET-ligaen solid og topper tabellen etter syv runder. Det eneste tapet deres kom på overtid mot Stjernen. I det forsmedelige 3-0-tapet i Berlin ble de for svake, men det var fullt forventet.

Det som gir håp til Stavanger, er deres solide innsats i gruppespillet. Hjemme slo de både KalPa og Trinec, noe som sørget for en fullt fortjent gruppeseier. Det er all grunn til å forvente fullt hus og enorm stemning på DNB Arena i kveld, og hjemmelaget har ingenting å tape: De fremover!

Stian Høygård og Ruben Smith står over kampen med skader, mens Kristian Forsberg trolig blir klar.

Eisbären tapte i helgen
Selv om Berlin-laget naturlig nok er enorm favoritt til å avansere fra dette oppgjøret, har de grunn til bekymring etter å ha blitt slått 3-0 av Hamburg i generalprøven til dagens kamp. Muligens var hodet alt i oljebyen.

Uansett har de fått en bra sesongstart i den tyske eliteserien, og de ligger foreløpig på en andreplass. Formen inntil tapet for Hamburg var formidabel, med en lang seiersrekke på seks kamper. I 3-0-seieren over dagens motstander var de klart overlegne, selv om de slapp til en del Oilers-sjanser.

Dagens kamp vil i stor grad handle om å ikke tape med mer enn to mål og de vil trolig satse på å tette igjen, selv om de havner under med ett eller to mål. Uroen kan fort finne på å bre seg om de startet skjevt, selv om de har mye rutine og erfaring i troppen.

Gervais Bruno, Mark Bell og Florian Busch mister alle kampen grunnet skade.

Stavanger Oilers har bare ett valg, og det er å satse alt fra start. De har ingen grunn til å ikke ta ut alt i denne kampen. Hjemmeseier står til 2,05 i odds og blir et soleklart valg i denne kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag