*Nettavisen* Sportspill.

Ole Einar aldri for gammel

Ole Einar Bjørndalen har levert strålende resultater i Østersund. Foto: Christine Olsson (NTB scanpix)

Evigunge Ole Einar Bjørndalen har levert strålende i Østersund. I dag jakter han pallpass på guttas 12,5 km jaktstart.

06.12.15 09:29

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Klopp har gjort underverker
Oddstips 2: Sampdoria til sprek odds
Oddstips 4: Toni må berge Verona
Tippetips: FCK og Solbakken kan få luke
Oddstips 5:
Derby har fått opp farten
V64 Färjestad:
Jackpot med 1,2 mill ekstra
V4/V5 Täby:
Herlig galoppsøndag i vente
TV-kampene/streaming:
Her er søndagens oversikt

Søndagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og i tillegg til en drøss med interessante fotballkamper, er det også rikelig med vintersport på programmet.

Troy Deeneys scoring (2,75 i odds) sørget for at det ikke ble helsvart for våre oddstips lørdag. Fredag ble det klaff for dobbelen med seire til Juventus (2-0) ogg seier til Nürnberg (2-1) til flotte 3,6 i odds satt klokkerent og sørget for flott overskudd for tredje dagen på rad. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) på onsdag, etterfulgt av et sprekt singelspill på QPR torsdag borte mot Reading til herlige 3,20 i odds har vært godbitene de foregående dagene.

Emil Hegle Svendsen - Ole Einar Bjørndalen B 1,90
12,5 km jaktstart i Østersund der Martin Fourcade etter et fantastisk løp i går går ut over 51 sekunder før Arnd Peiffer som ble nummer to i går. Ole Einar Bjørndalen bekreftet at seieren på 20-kilometeren ikke var noe blaff og endte på 3. plass og går ut 55,2 sekunder bak Fourcade. Emil Hegle Svendsen med samme antall bom som Ole, går ut 15 sekunder bak Ole igjen.
Ergo holdt begge noenlunde samme fart i sporet, men uansett ser Ole Einar svært så kvikk ut om dagen. Emil er satt til 1,70 favoritt, og trives jo normalt godt på jaktstarter. Men skytemessig har det ikke stemt for Emil hittil (tre bom på 20 km onsdag) og her burde nok Ole Einar vær satt til favoritt. 1,90 på at Ole Einar også søndag ender foran Emil Hegle Svendsen i mål, må være spillbart.

Franziska Hildebrand - Dorothea Wierer B 1,55
All den tid 1,90 er litt lavt til å sette et singespill, kombinere vi duellseier til Ole Einar med duellseier til norgesvennen Dorothea Wierer. Den italienske jenta vant torsdagens 20-km, men hadde ikke toppfart i sporet da, etter lit sykdom i dagene før. På lørdagens sprint var det helt annen fart i sporet for Wierer, men to bom på siste stående ødela sjansen for topplassering. Wierer starter dermed som nummer 20 i dag, 1,11 etter ledenden Soukalova. Men her er hun satt i duell me tyske Franziska Hildebrand som tross feilfri skyting i går, kun starter fem sekunder før Wierer ut i dag. Hildebrand endte på 11. plass torsdag, 2,19 bak feilfrie Wierer og Wierer hadde da en svak dag i sporet. Wierer tåler trolig to bom mer enn Hildebrand i dag og da er 1,55 i odds på at Wierer ender foran Hildebrand klart godkjent odds.

Duellseire til Ole Einar Bjørndalen og Dorothea Wierer gir oss en dobbelodds på 2,95.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag