*Nettavisen* Sportspill.

Ole Einar stadig blant de beste

Ole Einar Bjørndalen under den nasjonale åpningen på Sjusjøen i november. Foto: Geir Olsen (NTB scanpix)

Skiskyttergutta skal ut på sprint i Østersund lørdag. Ole Einar Bjørndalen er favoritt i duell med Martin Fourcade. Det er helt rett og vi spiller Ole Einar.

06.12.14 08:55

Sportspills meny lørdag:
V75 Drammen lørdag: Herlig omgang med to bankere
V5 Drammen lørdag: Silje får ikke være med i V75
Oddstips 1: Stuttgart har fått tilbake troen
Langskudd: Arsenal må passe seg
Tippekupongen:
Ikke stol på disse storlagene

For å få daglige oppdateringer om det som rører seg på odds- og travfronten, kan Sportspills Facebook-side være akkurat det du trenger!

Vi har en fantastisk oddslørdag foran oss, med fotball fra alle de store europeiske ligaene, og den første store vintersportshelgen. Det er verdenscup i både langrenn, hopp og kombinert fra Lillehammer og det er verdenscup skiskyting fra Østersund. I denne artikkelen har vi fokus på herresprinten i Østersund og lanserer en fin dobbel.

HTML EMBED


Ole Einar Bjørndalen - Martin Fourcade H 1,70
PS. Merk spillestopp kl 11.25
Vår egen Ole Einar Bjørndalen tok altså olympisk gull på denne distansen i Sotsji i februar og har både under den nasjonale sesongåpningen på Sjusjøen og på onsdagens 20 km i Østersund, vist at han er til å regne med så det holder fortsatt.

Ole Einar pådro seg riktignok 3 tilleggsminutter i Østersund onsdag, men farten i sporet var solid og Ole Einar endte på en flott 6. plass og var blant annet betydelig raskere i sporet enn Emil Hegle Svendsen som vant løpet. De to stående seriene til Ole Einar satt smakk inn, og formen ser strålende ut allerede.

Martin Fourcade var også med på Sjusjøen og gjorde ikke noen gode løp der. Det var likevel ventet at franskmannen ville være tilbake i hetluften i Østersund, all den han hadde vunnet 20 kilometerene der de to foregående sesongene. Men Fourcade endte på 81. plass etter blant annet å ha pådratt seg fire tilleggsminutter allerede på første liggende. Heller ikke farten i sporet var noe å skryte av, og selv om Fourcade garantert vil levere et bedre løp i dag, har han foreløpig ikke vist tegn til form.

Da skal det være klar fordel Ole Einar i denne duellen og 1,70 på at Ole Einar tar denne duellen, er klart spillbart. Vi er dog i det litt "grådige" hjørnet i dag og kombinerer duellseier til Ole Einar med en tysk duell.

Arnd Peiffer - Erik Lesser B 1,80
Feil favoritt i denne duellen og ingen tvil om at Lesser er formløperen av disse to. Peiffer hadde ingen god sesong i fjor, og gjorde et helt greit løp på 20 kilometeren onsdag. Pådro seg tre tilleggsminutter da og endte på 16. plass, men var blant annet slått med nesten to minutter av Ole Einar tross samme antall bom.

Erik Lesser på sin side endte på 4. plass etter kun en bom, og viste ved flere anledninger i fjor at han kan være den neste tyske toppløperen. Det er tidlig i sesongen, men ingen tvil om at Lesser var den som viste seg fram onsdag. Vi "biter" på agnet og lar oss friste av tilsynelatende spreke 1,80 på at Lesser tar denne duellen.

Kombinasjonen Bjørndalen/Lesser gir oss en dobbelodds på 3,06.


Annonsebilag