*Nettavisen* Sportspill.

Oppturen fortsetter for Adama Diomande

FIKK DEBUT: Adama Diomande debuterte mot Bolton forrige helg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Han fikk debut i seieren over Bolton forrige helg, og vi tror Adama Diomande får mer å juble over.

16.12.15 10:33

Det er et rikelig utvalg på onsdagens langoddsprogram. Cupkamper spilles over hele Europa, samt flere kamper i håndball-VM - som Norge mot Montenegro.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1
: Vinneren her møter Everton
Oddslangskudd: Marco Reus er skadet igjen
Tippekupongen: Jackpot og 3 mill. i bonuspotten

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper

V4: Nytt snadder til lunsj

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 19.55.
Getafe + Hull, samlet odds 3,41.

Hull - Reading, H 1,75
Hull var virkelig ille ute og hadde fire kamper på rad uten seier, før de i helgen slo tilbake mot jumbo Bolton og tok sin første trepoenger siden 7. november. De har likevel holdt seg godt inne i opprykkskampen og ligger på tredjeplass før denne runden.

Hjemmeformen deres har vært upåklagelig denne sesongen, selv om de tapte 0-2 for Derby noen uker tilbake. 7-2-1 hjemme er ellers en bra statistikk.

Kaptein og stopper Michael Dawson er skadet sammen med stopper og managersønn Alex Bruce, men Steve Bruce kan trolig benytte toppscorer Abel Hernandez igjen. Også Adama Diomande kan spille en rolle i kveld, Robert Snodgrass er også tilbake. Offensivt er de styrket, defensivt noe svekket.

Diomande fikk for øvrig sine første minutter i seieren over Bolton sist, og selv om han neppe starter i dag, er det forventet at han får enda flere minutter i kveldens kamp.

Reading har på sin side virkelig havarert, og har tre poeng de siste fem ligakampene. Det var etter en 2-1-seier hjemme mot nevnte jumbo Bolton.

I helgen ble det 1-0-tap for Preston, og formen er virkelig ikke til stede. 3-2-5 borte er helt grei statistikk. Laget er fortsatt med midlertidige manager Martin Kuhl, etter at Steve Clarke fikk sparken for to uker siden.

Gjestene mangler ikke bare fast manager, men også tidliger Hull-favoritt Stephen Quinn, Aaron Tshibola, Jordan Obita og Orlando Sa. Sistnevnte er tvilsom, men starter uansett neppe.

Hjemmelaget er endelig tilbake på vinnersporet, mens Reading er i full oppløsning. La oss krysse fingrene for at vi får se Adama Diomande i kveld. Backer uansett hjemmelaget til 1,75 i odds.

Getafe — Rayo Vallecano, H 1,95
Denne og den neste er returoppgjøret fra spansk cup, der det spilles to kamper.

Rayo Vallecano vant den første kampen 2-0. Hjemmelaget må da score minst to mål, eller tre hvis Rayo skulle finne på å score. De kan uansett angripe kampen uten noe å tape, som for så vidt er en luksus i enkelte tilfeller.

Alvaro Medran og Emi Buendia er begge ute for hjemmelaget, mens Emilian Velazquez og Carlos Vigaray er tvilsomme.

Getafe har en bra hjemmestatistikk i ligaen på 4-2-2. Forrige fredag ble det poengdeling hjemme mot Real Sociedad. De møter Valencia på bortebane til helgen.

Rayo Vallecano har enorm problemer i ligaen for tiden, og har bare ett poeng de fire siste ligakamper, med null poeng fra de siste tre. Tradisjonelt langt bedre på hjemmebane, men tapte også hjemme i helgen, 1-2 for Malaga - som frem til da ikke hadde scoret mål på bortebane.

Kort sagt: Rayo er i virkelig formtrøbbel. Mot Getafe har de også råd til tap og vi tror det blir nettopp det.

David Cobeno, Patrick Ebert og Tono Martinez er skadet, Razvan Rat og Ze Castro er tvilsomme.

Siden Getafe har ingenting å tape og alt å vinne, og Rayo Vallecano har råd til ettmålstap, backer vi Madrid-laget her. De er gode hjemme og bør ha gode sjanser til å sikre avansement. 1,95 er oddsen og gir en totalodds på 3,41.

Klikk her for å levere denne dobbelen!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag