*Nettavisen* Sportspill.

Oppturen fortsetter for Liverpool

TILBAKE: Philippe Coutinho er tilbake for Jürgen Klopp og Liverpool. Foto: Phil Noble (Reuters)

Liverpool har levert glitrende resultater på bortebane etter Klopps retur.

02.12.15 11:03

Desember startet flott for Nettavisens oddstips. Dobbelen med Stoke og Burton til 3,61 i odds gikk inn sammen med singelen på Luleå til 2,30 av totalt fire oddstips.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 2: Bordeaux er elendige borte
Oddstips 3: Barcelona sender lilleputtene hjem i skam
Oddstips 4: Denne superspissen leverer alltid
Skiskytingdobbel:
Dette er ikke Johannes' favorittøvelse
Tippekupongen: Klopp har fått skikk på Liverpool

Fantasy-fotball: Nå kan du kjøpe en ny verdensstjerne

TV-kampene: Dette er ukens oversikt

V76 Bjerke: Høitomt har bankeren
V4 Jägersro Galopp
: Ny galoppsuksess onsdag?

Det er en rekke spennende oppgjør på onsdagens langoddsprogram, med kamper fra engelsk ligacup, fransk liga og diverse hockeykamper. I tillegg er det tippekupong med 1,5 millioner i bonuspotten!

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 20.40.
Southampton - Liverpool, B 2,55.

Hjemmelaget er ikke i en god periode for tiden. Etter landslagsoppholdet har de tapt begge kampene, hjemme for Stoke og sist borte for Manchester City. Jeg så hele sistnevnte oppgjør og det var ikke en spesielt dårlig innsats fra Saints' side, men personlige feil avgjorde kampen i deres disfavør tidlig i kampen.

Hjemmetapet for Stoke er det imidlertid ingen unnskyldning for og de har noen forsmederlige hjemmetap denne sesongen. 3-1-3 totalt er imidlertid en bra statistikk, uten at motstanden de har slått hjemme er all verden (Norwich, Bournemouth og Swansea).

Kaptein og stopperbauta Jose Fonte rekker ikke kampen kampen Han er en svært viktig del av det defensive. Jay Rodriguez er ute til januar, mens Florin Gardos og Frasier Forster trolig ikke er å se før i april eller mai.

En viktig boost er imidlertid returen til Graziano Pellè, som var suspendert i helgen.

Liverpool leverer borte
For mens Southampton har hatt noen store nederlag på hjemmebane, har Liverpool under Jürgen Klopp levert glitrende mot svært gode motstandere. Mot Tottenham, Chelsea, Manchester City og Rubin Kazan - som er Klopps bortekamper - har de tre seire og én uavgjort. Ikke dårlig.

I helgen hadde de store problemer med å bryte ned et solid Swansea, men de klarte det til slutt takket være en James Milner-straffe. De er generelt inne i en svært god stim: De siste syv i alle turneringer har de seks seire og bare et tap, hjemme for Crystal Palace.

Klopp kan også glede seg stort over returen til Philippe Coutinho. Han har vært rett og slett enestående i det siste og var sårt savnet mot Swansea. Kampen i dag skal han rekke uten problem.

De har fortsatt en rekke skader. Mamadou Sakho, Jose Enrique, Danny Ings, Jordan Rossiter, Jon Flanagan og Joe Gomez er alle skadet, men det er god dekning og ingen av disse er spesielt viktige for laget.

Med Southamptons to siste prestasjoner og noe ustabile hjemmestatistikk i mente, samt Liverpools enorme oppsving på reisefot, backer vi gjestene i denne. Spesielt returen til Philippe Coutinho vil løfte laget flere hakk og vi backer borteseieren til 2,55 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag