David Moyes gjør det bra som manager for Real Sociedad.
David Moyes gjør det bra som manager for Real Sociedad. Foto: Andrew Yates (Afp)

Oppturen fortsetter for Moyes

David Moyes og hans Real Sociedad tok en etterlengtet seier i midtuken og har bra sjanse til tre nye poeng hjemme mot Athletic Bilbao i kveld.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Siste sjanse for Sandefjord
Oddstips 2: Stabæk må omstille seg
Oddstips 3: Fredrik er med på leken
Tippetips: Viking på defensiven
V75 Solvalla: Ekstra V75 med millionpott
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

Superfint langoddsprogram søndag og på forhånd ser det mer spennende ut enn lørdagens. Flere hyperinteressante tippeligakamper står på programmet, likeså i OBOS-ligaen. Utover dette er det fotball rundt det meste av Europa.

Southampton vant (2,00 i odds), Stoke vant (2,45 i odds), Napoli vant (2,25 i odds) og Marcus Pedersen scoret mål igjen (2,00 i odds) for Strømsgodset og alle våre hovedobjekter innfridde dermed lørdag.

Real Sociedad - Athletic Bilbao H 2,25 (spillestopp kl 20.25)
Det var litt kritisk for David Moyes og hans Real Sociedad etter svake 0-2-2 på de fire første seriekampene, men tirsdag kveld kom sesongens første trepoenger med overbevisende 3-0 borte mot Granada. Var i ledelsen i hjemmemøtet mot Espanyol sist lørdag, men pådro seg en utvisning like før pause og endte opp med 2-3 tap. Hadde solide 9-5-5 på eget gress i fjor.

Ingen kanonstart for Athletic Bilbao med kun en seier på de fem første seriekampene, men det skal tillegges at programmet har vært tøft i sesonginnledningen. Laget har allerede møtt både Barcelona og Real Madrid og i tillegg hatt bortekamp mot Villarreal. Er normalt ikke noe stort bortelag (7-4-8 på bortebane sist sesong) og brente i tillegg mye energi hjemme mot Real Madrid i midtuken.

2-1-o på de tre siste tilsvarende og bra sjanse for hjemmelaget her

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus