Foto: Scanpix

Ordner Martin ny oddsgevinst?

Nettavisen har truffet på de to siste spillforslagene, sjekk dagens spill her!

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Tid for ny hjemmetriumf
Sunderland hadde fire kamper uten nettkjenning, før sesongens første borteseier ble innkassert på Villa Park sist. 0-1-tap for Chelsea og Everton de to siste hjemmekampene. Likevel habile 7-3-5 her totalt. Fire poeng skiller ned til Bolton på nedrykk. Etuhu er ikke aktuell, mens Jones og Edwards kan være tilbake fra mindre skader.

West Ham har kommet sterkt tilbake etter de tre strake 0-4-tapene tidlig i mars. Snudde til seier hjemme mot Blackburn nest sist, og var nærmest seieren etter en god andreomgang i 1-1-kampen borte mot Everton for en uke siden. Fortsatt lang skadeliste, der det store flertallet er offensive spillere. Zamora kan være tilbake, i forsvaret er Upson usikker.

Vi kunne tenkt oss litt bedre betalt, men synes 2,10 for hjemmelaget er verdt en innsats.

Klasseforskjell på lagene
West Brom uten seier de tre siste. Var nærmest alle poengene i 1-1-kampen borte mot Charlton sist. Fire poeng skiller opp til direkte opprykk, men the Baggies har også to hengekamper. 11-6-3 hjemme etter mange poengtap her etter årsskiftet. Brunt og Morrison returnerer. Colchester ligger fortapt på tabellbunnen. Stygt 1-5-tap i lokaloppgjøret mot Norwich sist, som også var det syvende nederlaget på åtte kamper. Sentrale Lisbie og Duguid testes før kampen.

Vi tror vertene reiser seg og tar tre enkle poeng her. 1,85 med 0-1 fra start er ingenting å juble for, men tas med når scoringsvillige Albion er i aksjon mot ligaens svakeste.

Knepen hjemmeseier i premieren
Vålerenga har satset tungt foran årets sesong, solide tilvekster har ankommet i vinter. Har alt i alt ikke innfridd i treningskampene, men kommet seg nå mot slutten. Flere spillere var involvert i landslagsspill i midtuken. Martin Andresen usikker etter smellen mot Montenegro.

Aalesund har mistet sentrale brikker som Austnes og Aubynn, uten at de nyankomne forventes å holde samme standard. Spennende og ny trenerbenk. Spissparet Silva og Aarøy noterer seg garantert for en del mål i løpet av sesongen.

Aalesund har tapt de tre siste tilsvarende, og aldri likt seg på den brede landslagsarenaen i nyere tid. Klar hjemmefavoritt, men 1,45 synes vi er på grensen til overvurdering. 3,60 ganger innsatsen på en hjemmeseier med ett måls margin kan prøves, det samme synes vi om resultatet 1-0 på Vinneroddsen.