*Nettavisen* Sportspill.

Os jakter VM-plass

Pokljuka, Slovenia 20141220. Alexander Os from Norway during IBU World Cup Skiskyting/Biathlon Pokljuka, Menn 12.5 KM. Foto: Primoz Lovric / NTB scanpix Foto: Primoz Lovric (NTB scanpix)

34 år gamle Alexander Os viste form under lørdagens sprint i Ruhpolding og nærmer seg en VM-plass. Søndag går Os fellesstart i Ruhpolding.

18.01.15 08:49

Sportspills meny søndag:
Tippekupongen: Barcelona tåler ikke feilskjær
Skiskyting vinnerspill: Lillebror Bø best i verden
Oddstips 1: Eventyret fortsetter for Sassuolo
Oddstips 2: City må ha tre poeng
V4/V5 Täby: Meget utfordrende galopp
V64 Eskilstuna:
Kontio leverer

Søndagens langoddsprogram er dessverre preget av svært mange underbetalte favoritter både i England og ellers i Europa. I tillegg er det masse herlig vintersport som Norsk Tipping kan by på.

Det er nettopp vintersport vi skal konsentrere oss om i denne artikkelen og det skal handle om fellesstarten i Ruhpolding. Vi har lansert tre tips fra Ruhpolding denne uken, og truffet på to av dem til flott odds. I dag lanserer vi to tips fra mennenes fellesstart da utvalget på fotballen er vrient.

HTML EMBED


Alexander Os - Fredrik Lindstrøm H 1,85
34 år gamle Alexander Os jakter en VM-plass og da er det kun gode prestasjoner som teller. I gårsdagens sprint i Ruhpolding gjorde Os et kanonløp, til tross for to bom på stående og endte på 11. plass. Han slo likevel både Emil Hegle Svendsen (som kun hadde en bom) og han slo Ole Einar Bjørndalen (som også hadde to bom). Det gjorde han fordi han holdt strålende fart i sporet. Og det er de samme løypene, gutta skal gå fellesstart idag.

Svenske Fredrik Lindstrøm får det ikke til å stemme denne sesongen og endte på 21. plass, til tross for kun en bom. I mål var han drøye 16 sekunder bak Aleksander, til tross for en bom mindre.

Os og Lindstrøm er satt opp i duell i dag og Lindstrøm er satt til favoritt (1,70). Det mener vi er feil og derfor må vi teste Os som duellvinner her til klart godkjente 1,85 i odds. Oddsen er litt lav og derfor hekter vi på en duell til.

Jakov Fak - Arnd Pfeiffer B 1,85
I denne duellen er det likedan oddssetting som i den ovennevnte duellen. Sloveneren Fak er satt til favoritt, til tross for at han ble klart slått av tyskeren Pfeiffer i går.

Pfeiffer har slitt litt denne sesongen, men det har også Fak gjort. Pfeiffer endte på 3. plass i går og gjorde en solid oppgave både på standplass og i sporet. Gjenskaper Pfeiffer den prestasjonen i dag under fellesstarten, så skal han meget gode muligheter til å være foran Fak i må på dagens fellesstart.

Igjen synes vi Norsk Tipping har feil favoritt og da spiller vi Pfeiffer og Os til å vinne sine respektive dueller til 1,85 i odds.

Vi får dermed en oddsdobbel til spreke 3,42 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag