*Nettavisen* Sportspill.

Over 14 000 i snitt på nivå tre

Jubel hos Bradford-spillere etter en cuptriumf i januar 2013. Foto: Anna Gowthorpe/Scanpix/PA

Bradford holder til i League One, men har et formidabelt tilskuersnitt. I ettermiddag får hjemmefansen mer å glede seg over.

06.09.14 11:29

Sportspills meny lørdag:
US-open tennis: Lerum byr på nye kanonvurderinger
Oddstips 2: Ferguson har opprykksambisjoner
Tippetips lørdag: Tippekupong fra "bakgården"
V75 Bjerke: Banker i første og siste
V5 Bjerke:
En royal banker
V65 Skellefteå: Bergh-hester i både sør og nord

Det er som kjent landslagsopphold i disse dager og det innebærer et langoddsprogram som er preget av dette. Da er det nedover i divisjonene, med alle de utfordringer det gir og lørdagens langoddsprogram er naturligvis veldig preget av dette. Vi kommer med to oddstips i dag (i tillegg til tippetips) og både dobbelen og singelspillet er hentet fra League One i England.

Fredag ble nok en strålende dag for alle som følger Sportspills oddstips. Mjøndalen gjorde jobben hjemme mot Tromsø og vant til strålende 2,40 i hjemmeodds. I tillegg vant hjemvendte Coventry til 1,80 i odds og dermed er det blitt treff på seks av åtte fotballtips denne uken og en tilbakebetalingsprosent på formidable 167.

For Rolf Lerums tips til US Open er det gått enda bedre. Her har fire av fire tips gått inn etter at Cilic overrasket med seier over Berdych til 2,30 i odds torsdag kveld. Tilbakebetalingsprosenten for tennistipsene har vært på 200 denne uken.

HTML EMBED


Dagens singel
Bradford - Yeovil H 1,95

Bradford har tapt for serieleder Peterborough, men har ellers tre seire og én uavgjort og ligger på femteplass. Et sent baklengsmål mot Oldham sendte klubben ut av Football League Trophy tirsdag. Er imidlertid klar for tredje runde i ligacupen etter en flott seier over rivalen Leeds.

Manager Phil Parkinson gjorde en del endringer på laget mot Oldham, og fikk hvilt spillere i en hektisk periode. Ingen nye skader eller karantener, og midtbanespilleren Gary Liddle kan være tilbake etter å ha skadet seg mot Leeds.

Bradford har spilt tre offisielle hjemmekamper denne høsten på Coral Windows stadium og i ligacupkampen mot Leeds kom det 18 750 tilskuere. De to seriekampene som foreløpig er spilt har trukket henholdsvis 14 621 og 13 546 tilskuere, og det er imponerende tall.

Yeovil endte sist i Championship forrige sesong og har fått det tøft etter nedrykket. Står med fem poeng og er også ute av ligacupen og Football League Trophy.

Kaptein Joe Edwards måtte stå over den kampen med skade, og det er usikkert om han rekker dagens oppgjør. James Berrett, Liam Davis, Joe Grant og Simon Gillett er uaktuelle.

Har bare kvittet seg med Luke Ayling og Matteo Lanzoni i sommer, men har hentet inn en haug med spillere gratis.

Hjemmelaget trekker godt over 10 000 tilskuere på sine hjemmekamper og bør ha en bra sjanse til tre nye poeng i ettermiddag.

1,95 ser tilsynelatende ut som flott hjemmeodds i ettermiddag og vi lar oss friste til spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag