*Nettavisen* Sportspill.

Over og ut for Rösler

Uwe Röslers Wigan er nødt til å score mål i kveldens kamp mot hjemmesterke QPR for å ha håp om å nå playoff-finalen på Wembley. Foto: Bogdan Maran (Ap)

Wigan klarte ikke å score mål i hjemmekampen, og da er det fordel QPR.

12.05.14 09:46

På mandagens langoddsprogram finner vi blant annet tippeligakampen mellom Sandnes Ulf og Rosenborg og playoff-matchen mellom QPR og Wigan.

Dagens spill
Queens Park Rangers – Wigan H 2,00

I kveld blir det avgjort hvilket av disse to lagene som skal spille opprykksfinale mot Derby på Wembley 24. mai. QPR satset på en defensiv taktikk i det første oppgjøret, og klarte å ro i land et fint 0-0-resultat før returmøtet. Wigan var det førende laget fredag, men QPR-keeper Robert Green var solid de gangene Wigans angripere klarte å overliste forsvarsrekka.

I kveld vil vi nok se et langt mer offensivt innstilt QPR-lag, og målfarlige spillere som Charlie Austin og Ravel Morrison kommer til å ha flere medspillere med seg i angrep.

Ringreven Harry Redknapp har få fraværsbekymringer etter at det er blitt klart at kaptein Clint Hill slipper straff for albuen mot Ron Kiernan fredag.

Wigan hadde en svak sesongavslutning og har gått målløs av banen i tre av de siste fem kampene. Derfor er det dårlig nytt for manager Uwe Rösler at delt toppscorer Nick Powell trolig nok en gang må stå over. Den innleide Manchester United-spissen har slitt med både sykdom og strekkskade i det siste, og 20-åringen var utelatt fra fredagens tropp. Midtbanespillerne Ben Watson og Chris McCann er helt sikkert ute.

QPR ble ligaen tredje beste hjemmelag (15-6-2) og står med sju strake på rad uten tap på Loftus Road. Laget har også en bredere stall og flere toppspillere enn Wigan, og vi nøler ikke med å sette pengene på hjemmeseier.

Her kan du levere dagens eksperttips:

HTML EMBED

Dagens langskudd
Brommapojkarna – Helsingborg H 2,95

Helsingborg står med kun sju poeng på de første fem matchene og har dermed gjort sin svakeste sesongstart siden 1994. Det er spesielt på bortebane man har sviktet – 0-0-4 og 2-7-målforskjell er fasisten på fire kamper på fremmed gress.

Helsingborg stilte med en del fravær i 0-1-tapet for Malmö sist. Arnor Smarason og Carl Johansson er tilbake fra henholdsvis skade og karantene, men Jens Uronen er ny på fraværslisten. Ardian Gashi er av spillerne som ikke rekker kveldens kamp.

Brommapojkarna er ett av fire lag som står med fem poeng, og Stockholms-klubben ligger som vanlig i bunnstriden. Alle poengene er tatt hjemme på Grimsta, og den forrige hjemmekampen endte med flotte 3-0 mot Norrköping. Forrige sesong tok man 25 av 32 poeng på hjemmebane.

Det er ingen tvil om at Helsingborg er best av disse to. Men dagens fraværssituasjon og det faktum at Helsingborg har en grusom bortestatistikk denne sesongen og møter et lag som tar nesten alle poenngene sine på hjemmebane, gjør at H til 2,95 blir en interessant langskudd.

Her kan du levere dagens langskudd:

HTML EMBED
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag