Ross McCormack var toppscorer i Championship med 28 mål for Leeds forrige sesong, men har ikke vært i skikkelig form i sine to første kamper for Fulham.
Ross McCormack var toppscorer i Championship med 28 mål for Leeds forrige sesong, men har ikke vært i skikkelig form i sine to første kamper for Fulham. Foto: Stephen Pond (Pa Photos)

På tide å reise seg, McCormack

Ross McCormack og Fulham har fått en tung start på sesongen i Championship. Vi tror det løsner mot Wolverhampton.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:
Europa-fest på kupongen
Dagens dobbel:
Ingen målfest
Langskudd:
- Ny CL-nedtur for Deila
V75-Solvalla:
I kveld kan du vinne millioner
V65 Bjerke:
En vidunderlig banker
V4 Jägersro:
Nettavisens galoppsuksess

Onsdag er det Champions League-playoff, Championship og VM-kvalik for kvinner på langoddsmenyen. Vi kan også levere midtukekupong i Tipping og spille om hele 92 millioner kroner i Viking Lotto.

Det er også store penger i trav i kveld. Solvalla arrangerer ekstra V75 med 40 mill. i potten, og vi nordmenn er invitert med på moroa. Her kan du lese Sportspills V75-tips og spille på løpet.

Dagens singel

Fulham - Wolverhampton H

Det skilte to divisjoner mellom disse to forrige sesong, men etter Fulhams nedrykk og Wolverhamptons opprykk møtes lagene for første gang siden Fulhams 5-0-seier på Craven Cottage i mars 2012.

Fulham ble tvunget til storrengjøring i klubblokalene etter den skuffende fjorårssesongen, og ut er gått hele 23 spillere. Har samtidig hentet inn ti spillere, hvorav Leeds-spissen Ross McCormack er det mest spennende kjøpet.

11 millioner pund-mannen som scoret 28 seriemål forrige sesong, har imidlertid ikke vært i matchform så langt og står med null mål etter to kamper. I lørdagens tap for Millwall startet skotten på benken, men det ventet at han spiller fra start i kveld.

Fulham kunne fort tatt poeng både mot Millwall og Ipswich, men slet med å få uttelling på sjansene og er poengløse etter to serierunder.

Angriperen Adam Taggart er eneste fravær i troppen.

Wolverhampton fikk en drømmeåpning på comebacket i Championship med 1-0-seier over opprykkskandidat Norwich, men har siden tapt for Northampton i ligacupen og Rotherham i serien.

Har frigitt og solgt en rekke spillere, men bare hentet inn to forsterkninger – kantspilleren Tommy Rowe fra Peterborough og den offensive spilleren Rajiv van La Parra fra Heerenveen. Er fortsatt på jakt etter en ny spiss etter at overgangen til Leicesters Chris Wood gikk i vasken.

Tommy Rowe er skadefri, men ikke klar for A-lagsspill ennå.

Fulham og manager Felix Magath har ikke taklet overgangen til det fysiske spillet i Championship innledningsvis, men bør være bedre forberedt på nivået i kveld. Det er såpass mye kvalitet i troppen at poengene vil komme raskt.

Vi spiller H til 2,20 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus