*Nettavisen* Sportspill.

På tide for Everton nå

Romelu Lukaku og Ross Barkley får trolig mer å juble for søndag hjemme mot Leicester. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

Everton har levert en svært skuffende sesong, men må en meget flott mulighet til seier hjemme mot Leicester søndag.

22.02.15 15:56

Sportspills meny søndag:
Trav: Lerum sopte inn 800 000 kr i V75 lørdag
Oddsdobbel 1: På tide for Everton nå
Tippetips: Southampton sjokkerer England
VM på ski: Endelig dags for svensk gull?
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
V64 Østersund:
Lerum i superslag byr på superjackpot

Søndagens langoddsprogram er dessverre ikke på langt nær så spennende som lørdagens. En rekke underbetalte favoritter preger programmet og det er langt mellom de interessante objektene. I ski-VM er det hele fire øvelser søndag.

HTML EMBED


Everton - Leicester H 1,68
Hjemmelaget var regnet som en outsider i kampen om 4. plassen før sesongen, men 6-9-10 totalt og kun 27 poeng har gjort at det løpet er kjørt for lengst. Kun ett mål er scoret på de fire siste seriekampene og Everton har faktisk ikke mer enn fem poeng ned til nedrykksstreken. Således må det ha vært et voldsomt boost for laget at det ble 4-1 seier borte mot Young Boys i Europa League torsdag og ikke minst må det ha gjort godt for Romelu Lukaku å score tre mål. Hjemme på Goodison er faktisk ikke tallene bedre enn 3-6-3.

Leicester har aldri reist seg igjen etter den oppsiktsvekkende 5-3 seieren hjemme mot Manchester United i september i fjor og ligger helt nederst på Premier League-tabellen med sine 17 poeng. Borte har det stort sett vært helt natta (2-1-10).

1,68 på hjemmeseier her er selvfølgelig nitrist hjemmeodds, men alternativene er ikke mange søndag og vi bruker Everton i denne dobbelen.

Empoli - Chievo H 1,88
Vi har ved flere anledninger denne sesongen lansert Empoli på hjemmebane, og de nyopprykkede har levert en flott sesong hittil. Men 24 poeng totalt, gjør at laget kun har fire poeng ned til Cagliari under streken. Har tross mye gode hjemmekamper ikke bedre enn 3-54 på eget gress, men har kun tapt tre bortekamper (1-7-3).

Chievo har tatt to fine seiere mot bunnlaget Parma og sist helg hjemme mot formkatastrofen Sampdoria og er på plassen foran Empoli med samme antall poeng, men på bedre målforskjell. Borte har laget brukbare 4-2-5. men seierene er kommet mot bunnlag, bortsett fra en svært ufortjent 1-0 seier mot Napoli i 2. serierunde.

1,88 på at Empoli tar sesongens fjerde hjemmeseier er ok betalt og sammen med seier til Everton får vi en dobbelodds på 3,16
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag