*Nettavisen* Sportspill.

På tide med Barcelona-seier

Foto: AFP/Scanpix

Superlaget har ikke slått Chelsea på fem kamper, men i kveld vinner Messi & co.

18.04.12 10:37

Uken har startet strålende, med treff på dagen spill både mandag og tirsdag og fullklaff med langskuddet mandag.

Det er store sprang på onsdagens langoddsprogram, noe som illustreres ved at både Bjarg og Barcelona er på samme meny. Vi går for en dobbel fra Champions League og NHL-sluttspillet. Men først dagens avslag og langskudd.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens avslag
52. Lyn – Drøbak/Frogn H 1,25
Lyn var en av kandidatene våre som dagens spill, men det var før oddsen i morges ble satt til stusselige 1,25. Lyns unge og talentfulle lag har som hovedmål å rykke opp til 2. divisjon denne sesongen, og cupen kommer dermed i andre rekke. Drøbak/Frogn endte så høyt som 3. plass i sin 3. divisjon forrige sesong og er kapable til å gi Lyn god motstand på Kringsjå i kveld. Vi måtte minst hatt 1,50 i odds for å kunne forsvare en anbefaling på hjemmeseier.

47. FC København – SønderjyskE H 1,30
SønderjyskE har hatt en fantastisk vårsesong (4-1-0 på de siste 5) og er nå helt ute av nedrykkskampen. Dermed kan de konsentrere seg helt og fullt om årets høydepunkt – cupsemifinalene mot storlaget FC København. FCK på sin side er garantert mest opptatt av trygge seriegullet, og 1,30 i odds på hjemmeseier frister ikke til spill.

Dagens langskudd
53. Florø – Førde U 4,10
Førde har nok det beste laget av disse to naboene, men det jevnes ut av at Florø har hjemmefordel og et par fravær hos Førde. Det er langt fra utenkelig at dette prestisjefylte cupoppgjøret går til ekstraomganger.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

På lørdag er det 60 millioner kroner i V75-potten. Spill direkte under:

HTML EMBED

Dagens spill
84. Chelsea – Barcelona B 1,65

Første semifinale i Champions League.
Barcelona er i forrykende form og står med 13-1-0 på de siste 14 i serie og cup. Selv om seriegullet ikke er helt tapt, er Champions League det store høydepunktet i årets sesong.

I kveld kan manager Pep Guardiola velge og vrake fra øverste hylle i en tilnærmet skadefri tropp. Gerard Piqué, Daniel Alves og Ibrahim Afellay er nemlig tilgjengelige igjen, noe som innebærer at Seydou Keita og langtidsskadde David Villa er eneste fravær av betydning.

Chelsea knuste Tottenham hele 5-1 FA-cupsemifinalen søndag og kjemper en desperat kamp i serien for å kapre fjerdeplassen som gir muligheter for Champions League-spill neste sesong.

Meget viktige David Luiz, som er skapt for å spille sesonghøydepunkter som kveldens kamp, rekker ikke oppgjøret. Det ser derimot ut som om forsvarskollega Gary Cahill blir klar. John Terry spiller selv om han sliter med brist i to ribbein.

Det står 1-4-0 i favør Chelsea i de fem siste innbyrdes, men årets utgave av London-laget er ikke det beste vi har sett (det er 25 poeng opp til Manchester United i Premier League). Barcelona slurvet litt på bortebane i den hjemlige serien tidligere i sesongen, men har vært fullt skjerpet i Champions League.

Vi spiller Barcelona-seier til 1,65 i odds, men kombinerer med en spennende kamp i NHL-sluttspillet.

90. Los Angeles Kings - Vancouver Canucks B 2,30
Første sluttspillrunde i NHL.
Vancouver Canucks var det beste laget i hele NHL i grunnserien, men er i ferd med å gå på en mine mot Los Angeles Kings i den første sluttspillrunden.

Det spilles best av sju, og Kings har vunnet de tre første kampene. Skulle Vancouver tape i kveld, er det over og ut for en av de største favorittene til å vinne Stanley Cup.

Kings kom ikke høyere enn åttendeplass i den vestlige serien i grunnspillet og var dermed det dårligste laget som gikk videre til sluttspillet.

Canucks’ kanskje viktigste spiller, målmaskinen Daniel Sedin, gjør trolig comeback i kveld etter 12 kampers fravær på grunn av hjernerystelse. Dette vil i så fall være et betydelig løft for et lag som kommer til å kjempe desperat for å unngå en fiasko av dimensjoner.

Vi anbefaler dermed følgende dobbel:
84. Chelsea - Barcelona 4,65 - 3,45 - 1,65
90. Los Angeles Kings - Vancouver Canucks 2,00 - 3,55 - 2,30
Samlet odds 3,79

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.