TIL STABÆK: Magne Hoseth har signert for Stabæk.
TIL STABÆK: Magne Hoseth har signert for Stabæk. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

På tide med en Stabæk-seier

Med Magne Hoseth på plass i Bærum, jakter Stabæk sin første seier på syv runder.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagstips:
Dagens singel: – Bohinen til Tippeligaen
Dagens dobbel: Sarpsborg sørger for målkalas
Tippekupongen: Jakter skrellobjekter blant storklubbene

I tillegg til fotball, er det en meget spennende travdag. Sjekk alle våre tips på Sportspills travseksjon.

Det er full nordisk fest på dagens langoddsprogram.

Hvis du er interessert i daglige oppdatering fra vår fotball- og travredaksjon, kan Sportspills Facebookside være stedet for deg. Her oppdaterer vi jevnlig med stort og smått som skjer i vårt univers!

Endelig løsnet det skikkelig for helgens oddsekspert, og i går gikk både singelen og dobbelen inn. Det så virkelig ut som Viking skulle spolere festen, mens Liverpool og Arsenal dominerte totalt.

Dagens langskudd
Stabæk - Rosenborg, H 3,45

Dagens langskudd

Stabæk - Rosenborg H


1-1-5 de siste syv kampene har gjort sitt for å sette press på Bradley og hans Stabæk. Seieren kom mot Bodø/Glimt i NM og har sendt dem til en imponerende kvartfinale.

I forrige kamp ga de virkelig Vålerenga kamp til døren, men tapte til slutt. Forsvarsspillet er ikke alltid like solid, og Stabæk har en lei vane for å gi bort lette mål. Men de scorer også, og vi har deres Lerkendal-seier over dagens motstander friskt i minne.

Ingen skadeproblemer for Bob Bradley i forkant av denne kampen. 4-1-4 vitner om et kompromissløst lag, og de har tidligere sendt hjem for eksempel Strømsgodset med tap.

Rosenborg har kommet ned på jorden etter Ingebrigtsens gode åpning mot Sligo Rovers. Det ble fulgt opp med et høyst fortjent tap i Molde, selv om trønderne spilte godt. I midtuken spilte de uavgjort mot Gamst Pedersens gamle klubb i Tyrkia.

De skal de møte igjen på torsdag. Selv om utgangspunktet er godt, bør de helst vinne for å sikre avansementet, og det følger ofte med slitasje for lag som spiller i flere turneringer samtidig. I tillegg har de nok innsett at Molde er for langt foran i Tippeligaen og har mer og tjene på Europa-spill.

Det har vist seg litt på skadefronten, og toppscorer Søderlund er sammen med Strandberg og Helland utilgjengelige til dagens kamp på Nadderud.

Stabæk er inne i en tøff periode, og nærmer seg streken med stormskritt. En seier mot et presset Rosenborg ville gjort underverker i deres kamp for tilværelsen. 3,45 er oddsen på nettopp det, og blir langskuddet fra søndagens Tippeliga-runde.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus