Marcus Pedersen var fornøyd etter Tippeliga-debuten for Brann.
Marcus Pedersen var fornøyd etter Tippeliga-debuten for Brann. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

Pedersen frelser Bergen

Marcus Pedersen debuterte med et smell i Tippeligaen sist helg. Lørdag kveld kan han skyte Brann nærmere overlevelse.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Southampton og Forest får tillit
Oddstips 2: Baskere jakter millioner

Tippetips: - Kan ikke gardere Chelsea
Premier League: Skaderapport
Tippeligaen: Skaderapport
V75 Sørlandet: Jakten på 35 mill fortsetter

Vi har en strålende lørdag foran oss med høydepunkter i kø på langoddsprogrammet. Med tippeliga, Premier League, Bundesliga og spansk ligaåpning er det nok å ta tak i.

Dagens langskudd

Vålerenga - Brann BI Tippeligaen er det to kamper på programmet denne lørdagen og her skal vi konsentrere oss om prestisjeoppgjøret på Ullevaal mellom Vålerenga og Brann. Vålerenga hr fått godt betalt i forhold til sine prestasjoner denne sesongen, mens Sportsklubben Brann har fått for dårlig betalt i forhold til sine prestasjoner.

Fotballtrenere pleier alltid å si at marginer vil utjevne seg i løpet av en sesong og således er det oppadgående kurve på Brann og litt nedadgående kurve på Vålerenga i øyeblikket.

Vålerenga kommer nærmest fra et 1-2 nederlag på Åråsen og totalt 2-3-1 på de seks siste seriekampene. 5-4-0 hjemme på Ullevaal denne sesongen.

Brann på sin side har for første gang denne sesongen vunnet to strake Tippeligakamper, men begge har vært hjemme i Bergen. Likefullt er laget fortsatt nest sist på tabellen med sine 18 poeng og har tre poeng opp til sikker plass. 

Toppscorer Vidar Ørn Kjartansson returnerer for Vålerenga etter karantene, mens Daniel Fredheim Holm fortsatt er skadet. For sportsklubben Brann returnerer Azar Karadas etter karantene, og toppscorer Jakob Orlov er friskmeldt igjen. Stephane Badji må derimot sone karantene, mens Amin Askar fortsatt er skadet.

1,80 - 3,50 - 3,70 er oddsene til Norsk Tipping på kampen, og det naturligvis helt feilsatt odds. 2-2-2 mellom lagene på de siste seks på Ullevaal og selv om Brann kun har vunnet to bortekamper denne sesongen, er det ingen tvil om at Brann er lørdagens mest spennende langskudd.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus