*Nettavisen* Sportspill.

Pekka stenger buret

Finlands keeper Pekka Rinne har storspilt i VM hittil. (AP Photo/Sergei Grits) Foto: Sergei Grits (Ap)

Alle kvartfinalene i VM i ishockey spilles torsdag. Vi tror mesterskapsspesialist Finland tar seg til semifinale på bekostning av vertsnasjonen Tsjekkia.

14.05.15 10:54

Sportspills meny torsdag:
Oddstips 1: Målfest i Europa
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

V65 Klosterskogen: Høitomt til å stole på
V64 Jägersro: Vi banker et fjerdevalg
V4 Bergsåker: Herlige objekter på gang

Torsdag er det Kristi Himmelfartsdag her hjemme, men på langoddsprogrammet er det likevel et flott utvalg. Det spilles kvartfinaler i VM i ishockey i Tsjekkia og det spilles semifinalereturer i Europa League. I tillegg spilles også returoppgjørene i playoffen i League 2, og dessuten er det en del norsk fotball fra de lavere divisjonene.

Finland - Tsjekkia H 2,30 (kampstart kl 20.15)
Kvartfinale VM i ishockey som spilles i Tsjekkia. Etter en skikkelig smell i åpningskampen mot USA (tap 1-5) har Finland reist seg og vunnet de seks neste kampene i VM. Riktignok etter sudden death både mot Hviterussland og Russland.

Vertsnasjonen Tsjekkia har i følge våre kilder ikke imponert i dette mesterskapet og hadde svakere motstand i sin gruppe enn det Finland hadde. Å ha hjemmebane er normalt ingen fordel når det VM i ishockey og skal tsjekkerne ta seg til semifinale må laget heve seg.

Finland var i VM-finalen i fjorårets VM i Minsk og har også den beste VM-keeperen i Pekka Rinne som kan vinne kamper nærmest på egen hånd. Rinne ble kåret til mesterskapets mest verdifulle spiller i fjorårets VM og har levert varene i dette VM også. Fire "clean sheets" av sju mulige er sterke papirer.

2,30 på at Finland enda en gang nærmer seg finale er vårt klare valg i denne kvartfinalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag