Foto: SCANPIX

Penger å hente på AaFK - Start

Aalesund har fine forutsetninger for seier i sin generalprøve i kveld, og tas med på dagens oddsdobbel.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Flott borteodds
League One. Bournemouth viste fremgang på nyåret, før tapene igjen har kommet tett. På strak kurs ned en divisjon, selv om straffen på 10 minuspoeng skulle bli trukket tilbake. Mangler et par faste med skader. Tranmere har vunnet de to siste kampene, og inntatt den siste play off-plassen. Har 5-7-7 totalt på bortebane, uten seier de fire siste reisene. Curran er klar igjen, men trolig ingen endringer på laget siden sist kamp.

Opprykksjagende gjester får et klart tips mot et hjemmelag som kan være i ferd med å gi opp. Oddsen er blant de aller beste på markedet.

Klare favoritter på eget kunstgress
Treningskamp på Color Line Stadion. Vertene har brukbare resultater i vinter, 1-1 mot Molde sist. Stiller bortimot toppet. Jevnt og målfattig har vært gjengangeren i Start sine treningskamper. På de syv siste er det kun mot KIL og Randaberg laget har scoret mer enn ett mål. Den forventede lagoppstillingen inkluderer flere unge og ubeskrevne blad.

Selv om Start har mistet store profiler, vitner et budjsett på 80 mill om at laget ligger i feil divisjon. Aalesund er tilsynelatende godt i rute, og bør dra fordel av underlaget. Vi slår til på nesten konkurransedyktig hjemmeodds.