Foto: Paul Weaver (TV 2 Nettavisen)

Penger å hente på Forest i kveld

Den gamle storheten Nottingham Forest maktet ikke å rykke direkte opp fra League One, men får en ny mulighet via play-off. Sjekk dagens spillforslag her.

Kommersielt

Groningen snudde kampen mot Feyenoord og sørget for treff på gårsdagens singelspill .

Det er ingen grunn til å pansette hus og hjem når dagens innsatser settes, fra et heller tynt utvalg prøver vi noen kroner på en dobbel til 3,64.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Bortelaget flere hakk bedre
3. div Østfold. Hærland røk for avdelingskollega Greåker i cupen. Har tre poeng etter seier mot meget svake Sprint/Jeløy 2, klare tap for Moss 2 og Østsiden er i tråd med forventningene. Gjestene forventes å rykke rett opp til 2. div igjen. Måtte nøye seg med 1-1 mot Moss 2, storseirer i de to øvrige seriekampene så langt. 3-3 etter ordinær tid mot Østsiden fra samme avdeling i cupen, en kamp hvor tidlig 3-0-ledelse ble rotet bort.

Soleklar B. 1,40 er omtrent hva man får andre steder, og brukes.

Overkommelig oppgave for ambisiøse Forest
Yeovil har en sesong langt over forventningene bak seg i League One, avsluttet sesongen med tre strake seirer og sikret seg overraskende play-off. Solide hjemme med 14-3-6. Ustabile på fremmed gress, og et godt utgangspunkt før returkampen på City Ground er helt nødvendig. Midtstopper og kaptein Skiverton er ute.

Gjestene var den klareste opprykksfavoritten, men stabiliserte seg på play-off etter en lovende start på sesongen. Avsluttet med 10 poeng på de fire siste kampene. Har slitt innbyrdes mot de andre topplagene. 9-8-6 på fremmed gress. Spissen Weir-Daley er usikker, Morgan tilbake i forsvaret.

Nottingham vant begge ligakampene disse i mellom med 1-0, skal være noen hakk bedre selv om bare tre poeng skilte lagene på tabellen. Vi mener dette er jevnere enn oddsen indikerer, og en liten innsats til 2,60 settes på bortelaget.