Penger å hente på oddsen

Det bugner av interessante objekter på dagens program, vi prøver tre ambisiøse spillforslag. Sjekk dagens tips her.

Kommersielt

Dagens første innsats settes på U som singelspill i Chelsea - Bolton med 0-1 fra start.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens fotballguide

Jevnt i London
Chelsea har stadig sjansen til å ta fire titler. Står med én fot i Champions League-finalen etter 1-0 over Liverpool i midtuken, returen spilles tirsdag. Tre poeng bak United i ligaen med fire runder igjen å spille. Ubeseiret på Stamford Bridge denne sesongen, uansett turnering. Ballack er fortsatt usikker, Essien spiller ikke.

Bolton ned på 6. plass etter ett poeng på de tre siste, men bare målforskjellen holder Everton foran. Styrer mot UEFA-cup neste sesong, men har slitt siste halvdel av sesongen. Mange spillere ute til denne, særlig fremover på banen synes det tynt. Diouf, Ben Haim og Faye er uaktuelle, Nolan, Hunt og Giannakopoulos testes i løpet av dagen.

Chelsea med en liten overvekt av seirer med ett mål kontra to eller flere. Bolton med 13 tap denne sesongen, syv av dem med mer enn ett mål. Med storkampene i kø, er ikke et arbeidslag som Bolton noen ønskemotstander for Chelseas stjernegalleri. Vinner stort på en god dag, men vi tror ikke Mourinho vil bruke mer krutt enn nødvendig nå i innspurten. 3,60 for en knapp hjemmeseier er interessant.

Greit betalt hjemmeseier
Lillehammer med to poengdelinger til nå i kamper de burde ha vunnet. Blant ennet var de det førende laget i hjemmekampen mot sterke Eidsvold, men tapte to poeng på overtid. Laget var tippet nord og ned før seriestart, men har overrasket positivt så langt. Korsvoll er spådd en meget tung sesong, og har startet med bortetap mot Sarpsborg, og 1-1 hjemme mot FFK 2. Var grusomme borte i fjor, og sliter med en del fravær i troppen. Dette bør være en ypperlig mulighet for hjemmelaget til å ta sin første trepoenger, og 2,05 kan brukes.

Steinkjer favoritt i trøndelags-derby
Steinkjer har åpnet meget bra med 3-1 hjemme mot Stabæk 2, og samme sifre borte mot Averøykameratene. Nardo er tippet en meget tøff sesong, men har overrasket positivt i serieåpningen med borteseier mot Bærum. Sist ble det 1-2 hjemme mot VIF 2. Steinkjer er forsterket med flere utlendinger foran denne sesongen, og hjemme på Guldbergaunet er de alltid sterke. Dette bør være en fin mulighet for hjemmelaget til å legge på til tre strake, og 1,65 kan vurderes.

Tøff kamp i vente for hockeylandslaget
Norge med tunge skadeavbrekk og forfall til denne turneringen, og de må nok kjempe med nebb og klør for å unngå nedrykk. Har kun et fåtall spillere som holder brukbart internasjonalt nivå, og skal få det knalltøft mot de store nasjonene. Slovakia har som vanlig kapasitet til å blande seg inn helt der oppe, og stiller blant annet med superstjerner fra NHL som Gaborik, Hossa, Satan og Demitra. Dette skal være grei skuring for Slovakia, og at de vinner med minst tre mål ser vi på som sannsynlig. Topplagene har vunnet med store sifre til nå, og vi tror ikke Norge har kapasitet til å bryte den trenden. 1,70 kjøper vi.

Klatrer Leeds over streken i dag?
Leeds har sakte, men sikkert nærmet seg trygg grunn denne våren. To runder før slutt skiller ett poeng opp til Hull på plassen over, som gir fornyet kontrakt. Sliter fortsatt med å vinne borte, men fire strake seirer på eget gress gir selvtillit foran dagens kamp. 10-3-9 i alt på Elland Road, som forventes å gi hjemmelaget en solid fordel i sesongens siste hjemmekamp. Flo er på vei tilbake, Gray er friskmeldt. Thompson spilleklar tross utvisning sist, Douglas soner.

Ipswich har hatt en ustabil sesong, men det unge mannskapet styrer mot øvre halvdel etter pene 6-1-3 på de 10 siste. Triumfene har først og fremst kommet på eget gress, 5-5-12 totalt på fremmed gress. Haynes er usikker etter en smell i kjeven i reservelagskamp.

Oddsen er ingenting å juble for, men Leeds ser ut som en klar vinner her. 1,60 tas med på bongen.

Godkjent odds på poengdeling
Vålerenga og Petter Myhre har et solid press på seg foran kveldens møte med nykomling Godset. Ett poeng på de tre første kampene er langt unna ambisjonene til klubben som har tatt medalje tre sesonger på rad. Virker tannløse offensivt, der hverken unggutta eller veteranene har svart til forventningene.

Godset feiret ett poeng som en seier mot LSK sist, og med tanke på utvisningen av Ohr tidlig i kampen var det en imponerende kamp Fagermos disipler gjennomførte. Hang med mot Brann i banespillet kampen før, men tapte på effektiviteten foran begge mål.

Hjemmelaget blir favoritter tross en svak innledning, men 1,70 er langt unna spillbart. Brukbar verdi på uavgjort.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens fotballguide