Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX (Scanpix)

Penger å tjene på Rosenborg

Alta og Odd innfridde til 3,80 ganger innsatsen på gårsdagens forslag. Vi satser på samme fortjeneste når Lyn møter tittelforsvareren på Ullevaal i kveld.

Kommersielt

Tips og analyser til øvrige kamper

Nettavisens fotballguide

Lyn hadde god kontroll bakover i onsdagens Oslo-derby, men det flotte angrepspillet fra seieren mot Brann var totalt fraværende. Står dermed med fire seirer og to ganger 0-0 på Ullevaal denne sesongen. Førstekeeper Gustafsson mister trolig kampen, og blir erstattet av sin unge og lovende landsmann Dahlin. Almeyda ferdig i klubben, Sokolowski og Berntsen klare igjen.

Les også: Spennende V5 på Drammen

Formkurven peker riktig vei
Rosenborg burde vunnet 1-1-kampen mot LSK torsdag, men klatrer stadig med 3-2-0 på de fem siste. 2-1-2 på bortebane, hvorav seier i de to siste mot Odd og Sandefjord. Tapene er kommet her på Ullevaal for VIF og på Nadderud. Vant tilsvarende kamp 2-1 i fjor, dog med hjelp fra dommeren og mye flaks. Konan, Koppinnen og Kvarme mangler.

Lyn har scoret minst tre mål i alle hjemmekampene som ikke har endt 0-0. Rosenborg har scoret i samtlige kamper hittil, vunnet de to siste på bortebane med ett og to mål. I en forholdsvis åpen kamp tror vi sjansen for at Rosenborg vinner med knapp margin er brukbar. 3,90 kjøpes.

Sjekk også Nettavisens Travmagasin