(FOTO: Tor Erik Schrøder/Scanpix)

Penger å tjene på Start-seier

Kveldens oppgjør fra Tippeligaen er et aktuelt objekt fra et heller tynt utvalg av kamper.

Kommersielt

Sørlendingene har slitt med både skader og poengfangsten de to første månedene, men har en fin anledning til å klatre hele fire plasser dersom laget vinner med to eller flere mål i kveld. 2,65 på at så skjer i det TV2 Zebra-sendte oppgjøret er brukbart betalt.

Nesten 60 000 kr ekstra legges i oddsbombe nummer 6 i dag, der Brommapojkarna - Malmö FF og Halmsatd - Hammarby står i tillegg til Start - Sandefjord.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Satser på hjemmeseier med minst to måls margin
Start tapte noe ufortjent 2-3 her for Godset i siste kamp før landskampene. Tapte også på Lerkendal runden før, 2-4-2 totalt. Pausen kom beleilig med tanke på hjemmelagets mange skader, men Valencia og Strømstad er fortsatt ute. Sandefjord kommer fra tre strake tap mot sterk motstand. Står med 0-2-2 og 1-6 borte, kapret poeng i Stavanger og på Nadderud. Sohna returnerer fra karantene.

0-2 her i fjor. Start har enkeltspillere som holder en helt annen klasse enn motstanderens, men har på ingen måte imponert kollektivt. Hjemmelaget stiller sterkere enn på lenge, og mot svak motstand tror vi på en klar H på Sør Arena.

Sjekk også Nettavisens Travmagasin