(FOTO: Sara Johannessen/Scanpix)

Penger å tjene på Tippeligaen

Oddsen på kampene i serieavslutningen gjenspeiler lagenes motivasjon, og det er store penger å hente på favorittfall.

Kommersielt

I morgen spilles avslutningsrunden i Tippeligaen 2007, samtlige syv kamper starter klokken 18.00.

Odd og Start kjemper om å unngå direkte nedrykk, mens Stabæk, Viking og Lillestrøm gjør opp om medaljene. Norsk Tipping har i likhet med markedet lagt enormt stor vekt på hvilken motivasjon lagene har med tanke på tabellsituasjonen når oddsen er satt. Det vil si at de fem nevnte lagene gir unaturlig lav odds i morgen, motstanderne tilsvarende høy tilbakebetaling.

Uinteressant favorittodds
De fem "motstanderlagene" gir fra drøyt tre ganger pengene og oppover, og det er blant disse vi mener morgendagens beste spill befinner seg. Hvem og til hvilken odds, tips fra Premier League, Championship, Primera Division og mye mer kan du lese i Oddsmagasinet lørdag formiddag.

I kveld får to lag fra det engelske ligasystemet plass på en kupong til beskjeden innsats.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Vinner klart mot tafatte gjester
League One. Vertene helt oppe på andreplass etter fem seirer på rappen. Slet hjemme i starten, 2-2-1 her totalt. Bodde og Tudor-Jones ute med skader, tre spillere er friskmeldt etter mindre skader. Gillingham kommer fra nok en hjemmeseier etter 3-2 over Bristol Rovers, på bortebane har det blitt elendige 0-0-6 og 1-18 i målforskjell. Laget har vært uten trener i nesten to måneder, dette blir Mark Stimons første kamp ved roret. Han kan glede seg over skadefri tropp.

Swansea har ti seirer alle turneringer inkludert, fem av dem med ett måls margin. Gillingham har til sammen ni tap, hele åtte av dem med to eller flere mål. Effekten av ny trener kan gi gjestene en oppsving, normalt ender dette med en klar Swansea-seier. Vi kjøper 2,15 for H.

Godt betalt borteseier
League Two. Vertene vant to av sesongens tre første kamper, siden har det blitt 0-3-7. Dermed ble det også trenerskifte uken som var. Ingen fravær i troppen. Chester er i bra driv og holder andreplass bak MK Dons. Hjemmestatistikken er ingenting å skryte av, mens laget har imponert stort på reisefot med 5-1-0 og kun fem baklengsmål. Mangler fortsatt tre spillere med skader, men like mange er tilbake i spill etter friskmeldinger tidligere i uken.

Chester får utvilsomt tipset på sin flotte bortestatistikk, konkurransedyktig borteodds tas med på bongen.