GIKK NED: Petter Belsvik tok steget ned til 2. divisjon etter å ha ledet Stabæk til opprykk i 2013. Her fra tiden i bærumsklubben.
GIKK NED: Petter Belsvik tok steget ned til 2. divisjon etter å ha ledet Stabæk til opprykk i 2013. Her fra tiden i bærumsklubben. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Petter Belsvik leverer fortsatt

Fram Larvik har igjen åpnet sesongen godt og trener Petter Belsvik vet hvordan han skal styre skuta.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsprogram: 
Oddstips 2: Forferdelig år for Hareide
Langskudd: Molde virker resignerte
Tippekupongen: Glimt er i sitt livs form

V75 Sørlandet: Dobbel syverpott og haugevis med millioner
V65 Jägerso Galopp: Derbydag med jackpot på Jägersro

Av fredagens to tips, gikk singelen til 2,05 inn. Langskuddet på Aston Villa endte i en kjedelig 0-0-kamp.

Det er et rikelig utvalg på lørdagens langoddsprogram, og Allsvenskan, Tour de France og Oddsen-ligaen er blant hendelsene som preger det.

Mens du venter på Premier League-start, kan du allerede nå sette opp ditt eget lag i Nettavisens splitter nye Premier League fantasy! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17 - og det vil du vel ikke gå glipp av?

Dagens single, innleveringsfrist klokken 15.55.
Fram Larvik - Alta, H 2,05.

Hjemmelaget har fått en god start på sesongen, men falt fra tredjeplassen da de tapte 1-4 for Notodden sist.

Ellers har de levert gode resultater og hadde seks kamper uten tap før møtet med topprivalen. 3-1-1 på hjemmebane må sies å være en godkjent statistikk.

Ved roret har de Petter Belsvik, den tidligere landslagsspilleren som ledet Stabæk til opprykk i 2013. Men i stedet for å bli med opp, tok han steget ned til 2. divisjon for å lede Fram.

Den første sesongen endte de på en respektabelt tredjeplass, etter å ha kjempet for å unngå nedrykk forrige sesong.

Denne sommeren har hjemmelaget forsterket troppen med tidligere Sandefjord-spiller Mats Haakenstad.

Borte verst
Alta fikk den noe utakknemlige jobben med å reise sørpå til nesten hver kamp, men har levert godt til tross for lang reisevei i den totale serien - gode hjemmeprestasjoner har sørget for dét.

Men prestasjonene varierer stort fra borte- til hjemmebane. På reisefot har de 1-1-3, med seier kun over hakkekylling Drammen FK.

Derfor er Fram vurdert som favoritt denne sommerdagen og alt ligger til rette for en hjemmeseier til den gamle storheten.

Vi spiller hjemmeseier i Oddsen-ligaen avdeling 2 til 2,05 i odds - som synes å være svært godt betalt for et så solid lag som Fram.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus