*Nettavisen* Sportspill.

Pittsburgh slår tilbake

PÅ DEFENSIVEN: Pittsburgh Penguins bør vinne over Ottawa i natt. Foto: Gregory Shamus (AFP)

Fikk en dårlig start mot Ottawa Senators.

15.05.17 10:15

Det ble en god avslutning på en dårlig uke, da to av fire oddstips gikk inn søndag. Tottenham leverte i kombinasjon med Alavés til en totalodds på 2,80, singelen med Bastia traff til 2,75.

Uke 19 ble totalt sett svært svak, med 73,5 % tilbakebetaling på totalt 29 langoddstips. Dette var den tredje uken med røde tall på rad og tilbakebetalingsprosenten så langt i mai er blodrøde 67,2.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 1:
Norge må forsvare for livet
Oddstips 2: Djurgården har funnet flyten

V4 Halmstad: Vi jakter V4-cash til lunsj
V65 Leangen: Kolnes jakter full pott på Leangen
V5 Bjerke: Mer suksess for Gundersen og Kolnes

Mandagens langoddsprogram bærer preg av å være stille etter stormen, men det finnes en rekke høydepunkter. Norge skal i aksjon mot Canada i hockey-VM og trenger poeng, Pittsburgh Penguins skal prøve å slå tilbake mot Ottawa Senators og Djurgården er vertskap for IFK Göteborg, blant annet.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 01.55.
Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators, H 1,80.

Andre kamp i conference-finalen, Ottawa Senators tok første stikk med en overtidsseier i den første kampen og vant også skuddstatistikken relativt klart i denne kampen. Dermed er presset på Penguins for å slå tilbake, etter nattens kamp venter to oppgjør i Canada.

Regjerende mester Penguins har for så vidt imponert i sluttspillet så langt og slo ut en av favorittene sist, Washington Capitals. De har en betydelig hjemmestyrke og vant hele 24 av 41 hjemmekamper etter ordinær tid i gruppespillet.

Den viktige forsvareren Kris Letang er stadig ute, noe han har vært siden februar. Forsvarskollega Trevor Daley og vingen Carl Hagelin har blitt skadet den siste uken, men sistnevnte er tilbake i trening.

Gjestene slo ut New York Rangers i conference-semiene, etter seks kamper - en imponerende prestasjon. De vant de to siste kampene der og har således tre seirer på rad i sluttspillet.

Et par spillere er skadet, ingen av dem nøkkelspillere.

Penguins trenger en seier for å ikke reise til Ottawa med et elendig utgangspunkt og vi tror de gjør jobben til 1,80 ganger pengene.

Klikk her for å levere!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag