*Nettavisen* Sportspill.

Port Vale kjemper for livet

FUNNET FORMEN: Port Vale og Tyler Walker har virkelig funnet formen i grevens tid. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Og med syv poeng på sine fire siste kamper, begynner det endelig å se lyst ut.

21.03.17 10:58

Uken startet greit, tross to feilvurderinger i GET-ligakampene. Dobbelen med Edmonton Oilers og Nashville Predators satt til 3,18 i odds og sørget for et lite overskudd på totalt tre tips.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Bolton kobler opprykksgrepet
Oddstips 2: Millwall sliter borte
Oddstips 4: Zucca og Rangers med enorme steg

Tabelltips Tippeligaen: Slik tror vi det ender
Tabelltips Lillestrøm: Rafn vil slå tilbake etter svensk mareritt

V4 Hagmyren: Utfordrende V4-omgang med godbiter på menyen
V64 Axevalla: V64-jackpot med en herlig banker

Dagens langoddsprogram er innholdsrikt, selv om toppfotballen lar vente på seg. League One og League Two stiller med et par-tre kamper hver og i lavere divisjoner er det full rulle i England. Dagen avsluttes med et tosifret antall NHL-kamper, med begge nordmennenes lag i aksjon.

Dagens singel 3, innleveringsfrist klokken 20.40.
Coventry - Port Vale, B 3,00.

Vertene er helt fortapt og skal spille League Two neste sesong, med 17 poeng opp til trygg grunn når åtte kamper gjenstår. De har gitt helt opp og har tatt bare ett poeng på de siste seks ligakampene sine, hvorav de tre siste alle er tapt.

18 av 26 poeng er tatt på hjemmebane, uten at 4-6-8 er en spesielt solid hjemmestatistikk. Det var på begynnelsen av sesongen de var bra hjemme og de siste ti hjemmekamper har gitt elendige 1-1-8. De siste tre på hjemmebane er alle tapt.

Stuart Beavon og Kwame Thomas er begge tilbake i troppen siden helgens tap for MK Dons. Spissen Marcus Tudgay ble skadet i helgen og er ikke med, Kevin Foley er ute fra før.

Svake borte
Det er ikke Vales gode bortestatistikk som får oss til å anbefale borteseieren her. 1-6-10 er rett og slett begredelige tall og de har ikke vunnet på bortebane siden begynnelsen av oktober.

Det er motivasjonen som får oss til å backe gjestene. De har to poeng opp til trygg grunn, to kamper til gode på sin nærmeste rival Shrewsbury og oppadgående formkurve med syv poeng på sine siste fire kamper i League One.

Midtbanespiller Callum Guy står over etter en skade forrige fredag, mens spissen Anton Forrester er tvilsom etter en smell sist. Scott Tanser, Kjell Knops, Jerome Thomas og Danny Pugh er alle tvilsomme.

Port Vale har alt å spille for, fornyet selvtillit etter en tøff periode og møter et desillusjonert Coventry-lag uten noen ting å spille for. At Coventry-seier er priset så lavt som to blank stusser vi på og spiller et rent motivasjonsspill på B til tre ganger pengene.

Klikk her for å levere!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag