Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES (Scanpix)

Premier League på oddsen

Det går mot en meget spennende innspurt i England, kveldens spillforslag involverer både United og Arsenal. Sjekk dagen tips her.

Kommersielt

Til tross for et riktig så bredt og variert utvalg, er det langt mellom de spillbare objektene på dagens program.

Vi stoler på at United vinner med minst to måls margin mot Sheffield United, og finner brukbar verdi i at Arsenal og City går til pause med uavgjort.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Lite baluba før pause
Arsenal tok en etterlengtet seier mot Bolton sist, hvilket betyr at klubben høyst sannsynlig spiller Champions League neste år også. 10-5-1 hjemme, tapet kom i nest siste hjemmekamp mot West Ham. Henry, Walcott, van Persie og Ljungberg er fortsatt ute.

City har bare æren å spille for, men det har vært nok til 11 poeng og bare ett baklengsmål på de fem siste. 6-2-8 borte. Dickov og Richards er ute, dessuten er gode Mpenza tvilsom etter en smell i 0-0-kampen mot Liverpool sist.

Arsenal står med 0-3-2 til pause de fem siste, City med 1-4-0. Bortelaget har vært gjerrige hele sesongen, scoringene den siste tiden har kommet i andreomgangene. 2,35 spilles på U til pause spilles.

Angrep som det beste forsvar for hjemmelaget
United viste tegn til svakhet med tapene for Roma og Portsmouth, men har reist seg mesterlig med 7-1 i returen mot Roma og 4-1 over Watford i semifinalen i FA-cupen lørdag. Chelsea er bare tre poeng bak med seks runder igjen, dessuten blir det minst én cupfinale mellom disse i løpet av våren. Mangler Vidic, Saha, Neville og Park, O’Shea og Ferdinand er tvilsomme.

Sheffield United har blandet seg inn i nedrykkstriden, etter en høst og vinter godt over forventningene. Knuste nedrykksrival West Ham 3-0 sist, men tok bare ett poeng på de fem foregående. Stead og Davies mangler.

United vinner normalt med god margin mot lag fra nedre halvdel. Svekkes klart i forsvar av skader, men har et offensivt repertoar som holder langt til seier her. 1,55 er blant de beste i markedet.