*Nettavisen* Sportspill.

PSG flyr ut av startblokkene

I FORM: Zlatan Ibrahimovic har vist gode takter på PSGs USA-turné. Foto: Jeff Haynes (Reuters)

Zlatan og PSG virker i bra slag og har gode sjanser mot et svekket Lyon.

01.08.15 13:00

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Langskudd: Enga på bortebane er solide
Tippekupong: Norsk fest på tippekupongen

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

Frem mot sesongstart i Premier League, vil Nettavisen komme med sine spådommer for tabellen. Sjekk ut vårt tabelltips her!

På lørdagens langoddsprogram er det kamper fra hele Europa, inkludert Tippeligaen. Det er fulle runder i for eksempel Skottland og Oddsenligaen.

Gårsdagens oddstips gikk dessverre ikke inn.

Er du sugen på å vinne en VIP-tur til seriestart 16/17 i Premier League? På Nettavisens nye Premier League-fantasy kan du gjøre nettopp det!

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 15.55.
Djurgården + PSG, samlet odds 2,48.

Djurgården - Häcken, H 1,60
Det må være morsomt å være Kenneth Høie for tiden. For de siste fire kampene har ikke Djurgården sluppet inn mål og de har tatt ti poeng i samme periode.

Generelt har hjemmelaget gjort en særs god sesong så langt og er bare to poeng bak serieleder IFK Göteborg. Det har ført til stort optimisme i den store, svenske klubben.

Etter den første hjemmekampen, som de tapte, har de ikke tapt på eget gress og står med 4-3-1 totalt på hjemmebane.

Kevin Walker og Haris Radetinac er begge skadet. Dette er spillere som har hatt en ikke uviktig rolle i klubben denne sesongen.

Häcken ligger komfortabelt til midt på tabellen og er ikke i nærheten av å bli sugd inn i en nedrykksstrid i skrivende stund.

Den siste formen er helt godkjent for gjestene, som har 2-3-2 de siste syv kampene. Likevel er de ikke spesielt fryktinngytende foran mål og har scoret bare 21 mål på 17 kamper. 3-2-3 er imidlertid en godkjent bortestatistikk.

Viktige Simon Sandberg er suspendert. Ellers er Alexander Jeremejeff, Sebastian Ohlsson, Martin Ericsson og David Frölund skadet.

1,60 er muligens noe lav odds på hjemmeseier, men vi tror Djurgården innfrir uansett.

PSG - Lyon, H 1,55. Kampen spilles i Canada.
Av en eller annen merkelig grunn er det flere og flere land som velger å flytte supercupen sin utenlands. Frankrike har fulgt det eksemplet.

De franske mesterne fra Paris har en god sommer bak seg og har vunnet det som er å vinne. Selv Manchester United slo det - 2-0. Mot Chelsea ble det tap, men det var på straffekonkurranse.

Det virker som om PSG og Zlatan er veldig klare for den kommende sesongen og de har heller ingen skadeproblemer. Kvalitetsmessig har de den ubestridt beste troppen av disse to lagene som møtes i dag.

Lyon kom til kort etter en veldig god prestasjons i fjorårssesongen, og har litt å bevise etter en trøblete sesongoppkjøring. Emirates Cup ble en stor ydmykelse for franskemennene, som reiste derfra med to tap og 0-8 i målforskjell.

I tillegg har de skader og suspensjoner å bry seg om. Clement Greniér er igjen skadet, det samme er Gueida Fofana. Nabil Fekir er suspendert.

Lyon imponerte oss stort i fjor, men denne sesongen blir nok Zlatan og gjengen nivået bedre. H til 1,55 er godkjent.

Dermed får vi en noe pinglete dobbel, men 2,48 kan likevel gi godt betalt!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag