GRØNNE SKOGER: Det ble gull for PSG i fjor - også.
GRØNNE SKOGER: Det ble gull for PSG i fjor - også. Foto: Franck Fife (Afp)

PSG viser muskler

Paris Saint-Germain har åpnet årets vennskapscup på imponerende vis og tar trolig en ny seier i kveld.

Kommersielt

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 2: Alt er i Elfsborgs hender

V65 Momarken: Full fart med Oleg
V5A Forus: Bankeren har aldri vært bedre

Nabolaget-quiz: Slik vinner du 4000 kroner!

På tirsdagens langoddsprogram blir dine fotballferdigheter virkelig satt på prøve. Her finnes CL-kvalik og treningskamper, for å nevne noe.

Til tross for en tilsynelatende komfortabel 3-1-ledelse ved timen spilt, endte gårsdagens oddstips uten treff.

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

Dagens single, innleveringsfrist klokken 23.00 (kampstart klokken 02.30).
Paris Saint-Germain - Fiorentina, H 2,10.

En ny sesong står på trappene og PSG har stadig større press på seg for å levere i internasjonal sammenheng. Men hjemme i Frankrike tok de en overbevisende dobbel forrige sesong.

Denne overgangssommeren har de så langt mistet den franske landslagsspilleren Yohan Cabaye på midtbanen. Han blir savnet, men bredden er likevel veldig stor i PSG.

Zlatan Ibrahimovic ryktes ut, men han er med på turné og stadig PSG-eiendom.

Den første runden av denne cupen, som kalles International Champions Cup og spilles i USA, vant PSG 3-2 over Benfica. Da snudde de kampen etter å ha ligget under til pause.

Selv om det bare er treningskamper, er motivasjonen absolutt til stede. For det er store pengepremier i potten til dem som går helt til topps.

Fiorentina har tapt seg
Det skal bli spennende å se hvordan Fiorentina takler den kommende sesongen. For ikke bare har man mistet Beto, keeperen som virkelig storspilte for dem forrige sesong, men man har ikke klart å hente noen kvalitetsspillere så langt denne sommeren.

I tillegg fikk Vincenzo Montella sparken mot slutten av forrige sesong og arvtakeren Paulo Sousa er relativt uprøvd i store sammenhenger - til tross for sterke prestasjoner i Europa med Basel forrige sesong.

Poenget vi prøver å lage er at Fiorentina må gjennom en omstillingsfase og det vil ta tid. I tillegg er mannskapet til PSG og Laurent Blanc kvalitetsmessig mye bedre.

Derfor tror vi pariserne tar en ny seier til godkjent 2,10 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus