KAN JUBLE FOR AVANSEMENT: Hvis Luuk de Jong (til venstre) og PSV gjør jobben, kan det fort bli avansement til utslagsrundene.
KAN JUBLE FOR AVANSEMENT: Hvis Luuk de Jong (til venstre) og PSV gjør jobben, kan det fort bli avansement til utslagsrundene. Foto: Olaf Kraak (Afp)

PSV gir van Gaal skikkelig hodebry

Med seier i dag, vil PSV sørge for at United er i skikkelig trøbbel. Vi tror det skjer.

Kommersielt

Det er ingen tvil om hva som er høydepunktet på tirsdagens langoddsprogram: Champions League. I tillegg spiller Norge mot Kasakhstan i håndball-VM, med flere oppgjør fra resten av Europa som krydder.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
United ryker ut av Champions League
Oddstips 3:
Norge tar foten av gassen

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
PSV Eindhoven + PSG til pause, samlet odds 3,15.

PSV Eindhoven - CSKA Moskva, H 1,75
Uavgjortresultatet PSV fikk på Old Trafford gjorde virkelig underverker for deres avansementshåp, den gjør at de vil være videre med seier i dag. Og seire har det definitivt blitt mange av i det siste for nederlenderne, det er ni kamper siden de tapte og fem av de siste syv har de vunnet.

Tre kamper har gått siden de slapp inn mål og det er rett og slett et svært formsterkt PSV som gjør seg klar for skjebnekamp. Selvtilliten blir neppe mindre av at de har vunnet begge sine to første hjemmekamper i dette gruppespillet, mot sterke Wolfsburg og Manchester United.

Forsvarer Arias er suspendert til denne, mens Narsingh, Poulsen, Willem og Lestienne er skadet. De skadde har vært det en stund.

Mens PSV har ni kamper uten tap, har CSKA hele syv kamper uten seier. De er nødt til å kjempe for hvert eneste poeng i den hjemlige ligaen og de har hele seks tap de siste syv. De er allerede ferdigspilte i denne turneringen, også, og har neppe lyst til å slite seg ut i Nederland uten noe som helst i potten.

Forrige oppgjør mellom lagene vant imidlertid CSKA, etter å ha ledet 3-0. Det føles som en evighet siden - dette CSKA-laget er virkelig ikke i form for tiden. Wernblom skal være tilbake for denne kampen.

PSV har alt å spille for, mye erfaring i Europa og en rett og slett gnistrende form. Det er ikke noe som helst problem å backe dem til 1,75 i odds. Handicap-spill vurderes også, men i en dobbel sier vi oss fornøyde med litt lavere risiko.

Real Madrid - Malmö (0-2), H 1,55
Her må Malmö bare håpe at Real Madrid viser nåde. Etter 0-4-tapet for Barcelona har de vunnet fire på rappen, og ledet 0-4 i Ukraina over Shakhtar Donetsk (før de riktig nok slapp inn tre mot slutten og endte 3-4).

Poenget: Real Madrid har lært av fadesen mot Barcelona, og selv om de langt fra skal friskmeldes helt ennå, var 4-1-seieren over Getafe i helgen et langt steg i riktig retning.

Gruppen har de allerede vunnet og dette blir på mange måter en showkamp i så henseende. En god mulighet for alle og enhver å vise seg frem, og det skorter ikke på kvalitet i både andre og tredje rekke for hjemmelaget. Forsvarsspillerne Raphael Varane, Sergio Ramos og Dani Carvajal mister matchen, men det er neppe mange prøver de blir stilt på i forsvar.

Malmö har ikke sett særlig bra ut i de siste tellende kampene sine, og det er alt to uker siden de spilte en kamp med noe verdi. Da ble de enkelt overkjørt 0-5 hjemme mot PSG, og de er ute av all konkurranse rent realistisk. De kan riktig nok ta Europa League-plass med uavgjort i dag, men det er neppe mange som tror det er realistisk.

Åge Hareide har en siste kamp for Malmö i kveld, men kvalitetsforskjellen er så enorm at vi tror det blir en real ydmykelse (tidenes mest oppbrukte ordspill, sorry). Det er nok en etterlengtet ferie som er øverst på agendaen for svenskene. Bengtsson er ute.

Vi backer Real Madrid til å vinne med tre mål eller mer til 1,55 i odds, og får da en flott totalodds på 2,71.

Klikk her for å levere denne dobbelen - eller sette opp ditt eget spill!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør