Fabio Quagliarella her i duell mot daværende Juventus-spiller Vidal i en seriekamp i vår.
AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Fabio Quagliarella her i duell mot daværende Juventus-spiller Vidal i en seriekamp i vår. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO Foto: Marco Bertorello (Afp)

Quagliarella forsterker Milan-krisen

Torino og Fabio Quagliarella har levert en flott sesongåpning. I kveld har laget gode seierssjanser hjemme mot Milan.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Everton skaker United igjen
Oddstips 2: Senker ikke bare Norge
Oddstips 4: Kane kan ødelegge for Klopp
Tippetips: Costa berger Mourinho
V75 Momarken: V75-lørdag med damene i fokus
V5 Momarken lørdag: Rennesvik har bankeren
V65 Leangen lørdag kveld: Blitsen kommer ikke forgjeves
Premier League: Oversikt over skader og karantener
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener
TV/Streaming: Slik ser du alle helgens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode
V4 Klampenborg: Galoppfest med Rafael

Et vidunderlig langoddsprogram venter denne lørdagen når klubbfotballen ruller for fullt igjen etter landslagspausen. Gledelig er det også at vi nordmenn endelig kan se La Liga og Serie A igjen etter at Viasat kapret rettighetene denne uken. Lørdagens mest interessante kamp er selvsagt Tottenham mot Liverpool, all den tid dette er debutkampen for Jürgen Klopp. Utover denne er det en bråte med flotte spillobjekter.

Torino - Milan H 2,35
Feilfri start for Torino hjemme på Stadio Olimpico i Torino (3-0-0), men borte er det som vanlig mer å rette på og i siste kamp før landslagsoppholdet, ble det skuffende 1-2 tap mot Carpi. Verd å merke seg er at motstanden hjemme har vært lag som Fiorentina (2-0 seier og Violas eneste tap hittil), Sampdoria (2-0) og Palermo (2-1 og der måtte Torino spiller med en mann mindre den siste halvtimen). Gode gamle Fabio Quagliarella (er fortsatt ikke mer enn 31 år) holder koken og har notert seg for fire seriemål allerede. Utover forsvarerne Bruno Peres (har vært ute de to siste kampene) og Daniel Avelar (vært ute de fire siste kampene) er det ingen merkbare fravær for Torino.

Sinisa Mihajlovic har ikke fått sving på sakene som ny Milan-trener og laget har ikke bedre enn 3-0-4 på sine sju første seriekamper. Nykommerne Carlos Bakka (tre mål i to hjemmekamper) og Luiz Adriano (kun ett mål) har ikke innfridd, og Mario Balotelli er skadet for tiden. Røk fæle 0-4 hjemme mot Napoli i siste kamp før landslagspausen og røk 0-1 borte for Genoa i kampen før. Utover Balotelli, mangler også Menez og Niang.

Inntil Milan viser noe som ligner bedring, er det all grunn til gå mot laget og Torino har innledet årets sesong som fjorårets, på en solid måte.

2,35 på at Torino fortsetter sin strålende statistikk hjemme på Stadio Olimpico og vinner kveldens kamp er bra odds og spilles. Vi spiller dog denne i kombinasjon med en kveldskamp fra La Liga.

Real Betis - Espanyol H 1,90
Brukbar start for nyopprykkede Real Betis i La Liga og etter sju serierunder ligger laget på 8. plass med 11 poeng. Avsluttet før landslagspausen med to sterke borteseire (2-1 mot Gijon og 2-0 mot Rayo Vallecano), men tapte siste hjemmekamp mot Deportivo (1-2). Har ellers en seier og en poengdeling på de to øvrige hjemmekampene. Didier Digard og Ricky van Wolfsinkel, men Jorge Molina, Juan Manuel Vargas, Álvaro Vadillo og Rafael Van der Vaart er fortsatt skadet.

Espanyol på sin side har åpnet med 3-0-4 totalt og 1-0-2 på bortebane. Skuffet stort ved å tape 1-2 hjemme for svake Sporting Gijon i siste kamp før landslagsoppholdet og røk 0-3 borte mot Deportivo i forrige bortekamp. Ruben Duarte, Gerard Moreno, Pape Diop og Abraham Gonzalez er alle ute med skade.

Det er mye som taler for hjemmeseier her og Betis så bra ut før landslagsoppholdet. Espanyol er historisk sett et svakt bortelag, mens Betis normalt er sterke hjemme. 1,90 er ok odds.

Seire til Torino og Real Betis gir oss en sprek dobbelodds på 4,47.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus