Bournemouth-spillerne har hatt mye å juble for denne sesongen, men kun to poeng på de tre siste kampene har ført laget ned til tredjeplass i Championship.
Bournemouth-spillerne har hatt mye å juble for denne sesongen, men kun to poeng på de tre siste kampene har ført laget ned til tredjeplass i Championship. Foto: Clint Hughes (Pa Photos)

Rakner det for Bournemouth?

Bournemouth har hatt en strålende sesong i Championship, men har vist svakheter de siste rundene.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:
Arsenal møter superforsvar
VM: 
Krogh på medaljejakt
V76 Bjerke:  Bonuspott og herlig meny

Onsdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Champions League og Championship. Det spilles også matcher i SHL, og i VM kan vi glede oss til hopp storbakke (kvalifisering) og 15 km fristil menn.

Nottingham Forest - Bournemouth H 2,90

Bournemouth har vært en av de positive overraskelsene denne sesongen og har ligger stabilt i toppen av Championship stort sett hele sesongen. Laget har imidlertid ikke spilt opp mot sitt beste etter nyttår og står med 3-2-3 på de siste åtte seriekampene.

Kommer fra et fortjent 1-3-tap mot et formsvakt Brentford, og falt ned til tredjeplass på tabellen etter helgens kamper. Alle topplagene vant sine kamper tirsdag, noe som betyr at Bournemouth nå ligger på fjerdeplass. Det skiller bare ett poeng ned til Brentford på sjuende.

Den viktige midtbanespilleren Harry Arter soner karantene i kveld. Angriperen Tokelo Rantie er tilbake i troppen etter å ha vært ute med en skulderskade. Kantspilleren Matt Ritchie har måttet stå over treningene denne uken grunnet en muskelskade og testes før kampstart.

Dougie Freedman har fått en pangstart på karrieren som Forest-manager og har tatt ti poeng på de fire første kampene.

Det er ikke bare poengfangsten som plutselig er blitt bedre for Skogvokterne under den nye sjefen, men laget har også begynt å bøtte inn mål. Etter 4-1 hjemme mot Bolton i helgen, har Forest scoret 14 ganger under Freedman.

Manageren disponerer denne samme troppen som sist, noe som innebærer at kaptein Chris Cohen, Andy Reid og Jack Hobbs fortsatt er ute med skader.

Dette er åpen kamp, og vi fristes mest av hjemmeoddsen på 2,90. Det blir dagens langskudd.