*Nettavisen* Sportspill.

Ranheim fortsetter seiersmarsjen

Ranheim sørget for gevinst på tipsene våre tirsdag, og i  dag setter vi på nytt pengene på et av 1. divisjons største formlag. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)

Og det skal vi tjene penger på nok engang.

25.05.14 09:31

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Tippetips:
Brann trenger en opptur
Oddstips 1:
Endelig hjemmeseier for Aalesund
Elitloppet
: 30 mill i V75-potten

Dagens spill 2
Ullensaker/Kisa – Ranheim B 2,02

Kisa tok årets første seier mot formsvake Bryne for to runder siden, men var tilbake på tapersporet mot Bærum sist. Ligger dermed nest sist med fire poeng, og det er hele sju poeng opp til sikker plass.

Kisa har bare scoret ett mål på hjemmebane denne sesongen, og det må ha vært en lidelse for fansen som har sett samtlige fire matcher på UKI Arena så langt.

Den danske midtstopperen Rasmus Christiansen har skadet kneet og mister resten av sesongen.

Ranheim åpnet sesongen svakt, men har virkelig fått opp dampen og står med 4-1-0 på de siste fem etter 1-0-seieren over Hødd sist.

Skadesituasjonen er bra for bortelaget.

Erfaringene fra tidligere sesonger har lært oss at Ranheim er et lukrativt lag å spille på når de er flysonen. Akkurat nå har trønderne evnen til å avgjøre jevne kamper, og da setter vi pengene på at et Kisa helt uten målteft går på en ny smell mot et gjerrig Ranheim.

Her kan du spille på Ranheim (innsatsen styrer du selv):

HTML EMBED


Dagens langskudd
Alta – Hønefoss 3,60

Alta spilte 0-0 borte mot Tromsdalen i en slapp forestilling forrige runde og tok dermed sitt første poeng på tre kamper. Ble stående på 11. plass med 11 poeng.

Dag Andreas Balto soner karantene, men toppscorer Vegard Braaten (seks mål) er tilbake etter suspensjon. Ingen skader i troppen.

Hønefoss avsluttet sterkt mot kriselaget HamKam sist og vant en fortjent 2-0-seier. Det var Hønefoss’ andre trepoenger for sesongen, men laget ble værende på 14. plass med åtte poeng.

Aleksander Solli er trolig ute for bortelaget, og det er usikkert hvor mye Kristjan Örn Sigurdsson og Øyvind Hoås er i stand til å bidra.

Hønefoss var tippet som et topplag før sesongen, og selv om en del nøkkelspillere forsvant etter nedrykket, har laget fortsatt bra med kvalitet i troppen. Seieren sist kan ha gitt Hønefoss den mentale oppturen som trengs for å komme på et stabilt vinnerspor, og laget har hatt et eksepsjonelt godt tak på Alta i seriesammenheng de siste sesongene.

Vi helgarderer denne på tippekupongen, men 3,60 på B er et interessant langskudd på oddsen.

Her kan du spille på Hønefoss (innsatsen styrer du selv):

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag