Ranheims Jo Sondre Aas (til høyre) scoret sitt første mål for sesongen i 3-0-seieren over Kristiansund sist.
Ranheims Jo Sondre Aas (til høyre) scoret sitt første mål for sesongen i 3-0-seieren over Kristiansund sist. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)

Ranheim har fått opp dampen

Har gode vinnersjanser mot et formsvakt Hødd-lag.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Tippetips:
Full fest i Tippeligaen
Oddstips: 
Viking taper for første gang
Dagens dobbel:
Viking taper for første gang
Dagens dobbel 2:
Har løpt 40 meter på 4,57
V4 Lindesberg:
Kontio i nok en hovedrolle
V5 Leangen:
Godbitene står i kø
V64 Jägersro:
Carstens helfrekke banker

Tirsdagens oddsprogram er av det meget spreke slaget, med en rekke kamper fra Tippeligaen og 1. divisjon.

Dagens spill 1
Ranheim – Hødd H 1,90
(spillstopp kl. 18.55 tirsdag)
Ranheim har virkelig våknet etter en begredelig start på sesongen og står med 3-2-1 på de siste seks. Har blant annet slått Kristiansund 3-0 (borte), Fredrikstad 4-1 (hjemme) og spilt uavgjort borte mot Tromsø i denne perioden.

Trønderne hadde ikke helt marginene med seg innledningsvis, men har fått god uttelling de siste rundene. Spesielt seieren over Kristiansund var noe flatterende. Har klatret til åttendeplass med sine elleve poeng.

Skadesituasjonen blir stadig bedre, og i kveld ser det ut til at så godt som hele troppen er skadefri.

Det kladder litt for Hødd om dagen. Laget står med tre uavgjort i serien (mot svak motstand) og 1-5-tap for Florø i cupen på de fire siste. Ligger på femteplass og har tatt to poeng mer enn dagens motstander.

Viktige Erik Sandal, Franjo Tepurić, Victor Grodås og Robbie Shroot er fortsatt ute for bortelaget.

Selv om Ranheim har fått i overkant godt betalt i det siste, er det som regel fornuftig å sette pengene på et lag som er i flytsonen og i scoringshumør. Et Hødd lag i lunken form bør være en overkommelig oppgave.


Dagens langskudd
Stabæk - Strømsgodset H 4,25
(spillstopp kl. 19.55 tirsdag)
Stabæk sto for 16. mai-rundens største overraskelse med sin 3-1-seier på Lerkendal. Akkurat som i runde 2-kampen mot Brann var det et under at laget ikke slapp inn flere baklengsmål. Slo Sarpsborg 3-2 forrige hjemmekamp og har dermed tatt full pott etter det stygge tapet for VIF og bortemissen mot Sandnes. Ligger på sjetteplass med 15 poeng.

Godset henger med i toppen av Tippeligaen etter 4-1-seieren hjemme mot Sarpsborg og 2-2 borte mot Molde. Var litt heldig som fikk med seg ett poeng fra Røkkeløkka. Har ikke fått det helt til på bortebane så langt, og kun 5 av 20 poeng er tatt på fremmed gress.

Jørgen Horn (skadet) og Marius Høibråten (karantene) er ute for bortelaget.

Dette er to lag som har hatt en del marginer på sin side denne sesongen, og vi ser på oppgjøret som åpent. På tippekupongen garderer vi fullt ut, men vi fristes av H-oddsen på fine 4,25 og spiller Stabæk som et langskudd på langoddsen.sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus