Foto: SCANPIX

Raske penger på VIF-seier?

Favorittoddsen er brukbar når bunn møter topp i et av kveldens to objekter fra Get-ligaen.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Klar borteseier
TIK overrasket stort sist ved å slå sterke Frisk Asker 4-3 på egen is. Med 4-4-29 totalt er de uansett ligaens klart svakeste lag, og de har lite å spille for annet enn å holde formen fram mot kvalifiseringen til neste års toppserie. VIF slo sist Storhamar 4-0 hjemme på Jordal, og inntok med det tabelltoppen i og med at både Frisk Asker og Sparta tapte.

Etter en noe svak periode har VIF nå vunnet tre på rad, og borte har de tatt klart flest poeng av samtlige lag. 0-6 og 4-5 i tilsvarende møter denne sesongen. Før seieren sist hadde TIK seks strake tap, og alle med minimum to måls margin. Vertene har enda ikke vunnet to på rad denne sesongen, og denne trenden brytes neppe hjemme mot topp motiverte gjester. Dette er topp mot bunn, og det bør VIF vise ved å sikre seg en klar seier her i dag.

Frisk reiser seg umiddelbart
Frisk Asker skuffet stort sist ved å tape 3-4 borte mot bunnlaget TIK, og gangen før ble det kun et poeng mot Stjernen i Fredrikstad. De ligger uansett bare et poeng bak serieleder VIF, og har således alt å spille for nå mot slutten av seriespillet. Før disse to kampene stod de med fem strake seirer mot sterk motstand. Hjemme i Askerhallen står de så langt med solide 16-0-3.

Stavanger slo sist Comet 5-2 hjemme, og viser fin form om dagen. 4-1-1 på de seks siste kampene, men fire av disse har vært hjemmekamper. Siddisene trives klart best på egen is, og tapte 2-6 her i tilsvarende møte i slutten av november. De ligger midt på tabellen, og har ikke stort å spille for frem til sluttspillet begynner. Hjemmelaget kjemper om seriegull, og bør være ute etter å reise seg på hjemmebane. 2,05 på en ny grei hjemmeseier kjøper vi.