*Nettavisen* Sportspill.

RBK holder stand

Foto: Ned Alley / NTB scanpix

RBK møter et av formlagene i serien i dagens oppgjør mot Sandnes Ulf. Les dagens oddstips.

25.08.13 09:51

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Watford til topps
Tippetips: Tett i toppen
Tippeligaen: Siste om skader og karantener

V64 Øvrevoll: Søndag er det fest på Øvrevoll
V65 Sørlandet: Vi stoler på Siv i sør

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra Tippeligaen, Adeccoligaen, Oddsen-ligaen, Premier League, Serie A, Bundesliga, Primera Division, Ligue 1, Superliga, Eredivisie, norsk 3.divisjon, Championship og League One.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Levante - Sevilla H 3.00
Levante greide ikke følge opp 2011/12 sesongens sjetteplass og endte opp som nummer elleve i fjor. Konflikter i garderoben førte til at klubben så seg nødt til å kvitte seg med hovedtreneren og flere spillere, og i juli ble Joaquín Caparrós hanket inn for å få skuta på rett kurs igjen. Lagets største problem (på banen) forrige sesong var den offensive biten, og får å bedre slagkraften har Caparrós hentet inn David Barral, Andreas Ivanschitz, Sérgio Pinto og Jordi Xumetra. Forsvaret ble ansett som den sterkere delen og bør bidra positivt denne sesongen også. Tapte hele 0-7 borte mot Barcelona i seriepremieren.

Sevillas havnet på en skuffende niendeplass i fjor og hovedtrener Unai Emery, som kom inn midtveis i sesongen, har brukt sommeren til å bygge om laget til hans preferanse. Salget av Álvaro Negredo og Jesus Navas til Manchester City brakte inn en god slump penger, og er blitt brukt på å hente inn blant annet Kévin Gameiro, Carlos Bacca, Marko Marin (på lån fra Chelsea), Nicolás Pareja og Daniel Carriço. Alt i alt har Emery kvittet seg med ti spillere. Nøkkelen for å bedre plassering ligger på bortebane for Sevilla. Førti av lagets femti poeng forrige sesong ble hentet på Ramón Sánchez Pizjuán og Sevilla endte opp med elendige 1-7-11 på fremmed gress, som var dårligst av samtlige. Startet sesongen med å tape 1-3 hjemme mot Atletico Madrid.

Både Levante og Sevilla har brukt sommeren flittig til å bygge om på laget, men ingen av dem hadde noe hell i sesongpremieren. Sevilla har på papiret det sterkeste mannskapet, men var elendige på bortebane i fjor. Hvis Caparrós forsterkninger på topp viser seg å være vellykket tror vi Levante kan hente hjem en god del poeng på hjemmebane i år. Det er vanskelig å bedømme lagene etter bare en serierunde, men dagens opggjør skal være jevnere enn hva oddsen tilsier. 3.00 i odds på at Sevilla fortsetter sin grusomme form på bortebane virker greit betalt og blir dagens langskudd.

Dagens avslag
Stabæk- HøddH 1.75
Stabæk rykket opp til fjerdeplassen med seierne over Fredrikstad og Strømmen i de to siste og har nå en reell sjanse på opprykk. Står med 3-1-1 på de fem siste, men 1-5 tapet hjemme mot HamKam svir nok litt fremdeles. Hadde ikke tapt på Nadderud før det hvor det nå står med 5-3-1. Slipper inn mye mål i forhold til sin tabellposisjon, 30 baklengs er klart flest av lagene på øvre halvdel. Hødd fulgte opp returmøtet mot Sandefjord med å vinne 2-0 igjen, men det var deres første trepoenger siden sist de møttes på Komplett.no Arena i slutten av juni. Står nå med 1-1-3 og har falt ned på syvendeplassen, men kun målforskjell skiller til HamKam som innehar den siste playoff-spotten. Mistet i sommer en viktig brikke i Pål Andre Helland som forsvant til RBK. Tallene på fremmed gress viser 4-3-3. Stabæk har plukket bra med poeng på Nadderud, men har problemer bakover. Vi tror Hødd er kapable til å ta poeng.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Sandnes Ulf - Rosenborg
Sandnes Ulf tok et stort steg vekk i fra nedrykksrivalene med 1-0-seieren borte over Hønefoss sist og har ny syv poeng å gå på ned Start på kvalik. Ligger på 11.plass med 7-4-9 totalt og 3-3-4 hjemme. Gikk seiersløse gjennom mai og juni, men viser nå gode takter og er blant formlagene i serien med 5-0-1, hvor de blant annet har slått Strømsgodset og Aalesund.

Rosenborg beholdt serieledelsen selv om de bare fikk med seg ett poeng hjemme mot Vålerenga sist. Besøkte Marienlyst i forrige bortekamp hvor trønderne skal si seg mest fornøyd med at det ble poengdeling. Ikke tapt i serien siden dagens motstander overraskende gikk seirende ut av duellen på Lerkendal i april og står med 15-5-2 totalt i år. Er ligaens beste poengplukker på bortebane med 5-3-1, hvor tapet kom mot Haugesund.

Sandnes Ulf viser god form og kom best ut av forrige duell. Likevel tror vi mest på gjestene; RBK har levert jevnt over siden tapet mot Ulf i april og stiller uten tvil med det beste laget. Hjemmelaget mangler en goalgetter på topp, etter Tommy Høiland forsvant i sommer er det kun Marius Helle (2) som har scoret av spissene. Rosenborg står med færrest baklengs av alle på bortebane denne sesongen, og vi tror Sandnes Ulf kommer til å slite med å bryte gjennom forsvaret til trønderne. Formtopper varer aldri evig og det gjelder for Sandens Ulf også. RBK har kun tapt én kamp på bortebane i år, og selv om det kampen har en viss uavgjortfare, virker trøndere helt klart sterkest. 1.90 på at et topplag slår et som har slitt i bunnen mesteparten av sesongen kjøpes.

Strømsgodset - Molde
De to siste har endt med poengdeling for Strømsgodset som fortsatt ligger to poeng bak RBK på topp. Skapte knapt en målsjanse i første omgang mot Lillestrøm på Åråsen sist, men kom bedre med etter hvilen og tok føringen ved Ola Kamara. Hjemmelaget produserte nok av sjanser til å utligne, men det måtte et selvmål til for å sikre poenget. Surt for Godset, men fortjent utfra kampbildet. Viste helt andre takter mot RBK i forrige hjemmekamp; Strømsgodset festet grepet utover i kampen og kunne ha avgjort ved flere anledninger, men trønderne viste seg seiglivet og kjempet til seg ett poeng i 2-2 kampen. En av få poengtap på Marienlyst for Ronny Deilas gutter, Godset er ligaens beste hjemmelag med 8-2-0.

Molde kom under mot Odd i forrige runde på Aker Arena; hjemmelaget slet med å skape sjanser, men fikk utlignet ved Jo Inge Berget og var nære ved å avgjøre kampen på tampen. Men alt i alt var det et greit resultat. Står dermed med 2-2-1 på de fem siste og har klatret opp til niendeplassen. Spilte mot Rubin Kazan i EL på torsdag, men drømmen om avansement er lite realistisk med 0-2 å ta igjen før bortemøtet. Vant derimot forrige bortekamp som ble spilt i Sogndal og tallene på fremmed gress viser nå 2-5-3.

Strømsgodset trenger alle tre poengene i gullstriden med RBK, og vi tror drammenserne haler det i land. Molde har plukket poeng jevnt og trutt i det siste, men møter nå seriens beste hjemmelag. Europa League kampen på torsdag kostet nok en del krefter, og mot et Godset lag som kommer til å gå offensivt til verks tror vi ikke de greier å stå i mot over nitti minutter. 1.70 på at Godset fortsetter å dominere på Marienlyst er spillbart.

Strømsgodset - Molde 1.70 3.55 4.15
Sandnes Ulf - Rosenborg 3.45 3.40 1.90

Total odds 3.23

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.