*Nettavisen* Sportspill.

Reading fikk hjelp

Toppscorer Adam Le Fondre (13 mål) har muligheten til å skyte Reading tilbake til den viktige sjetteplassen i kveld. Foto: Scanpix

Og i kveld tror vi laget gjenerobrer playoffplassen.

25.04.14 09:44

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Oddstips:Ny nedtur for Mourinho
V65 Forus:
Vrien jackpotomgang
V64 Axelvalla:
Majoren til Flemming
V5 Drammen:
Faksen styrer showet i lunsjen

Det ble strålende avslutning på påsken for Sportspills oddstips, med fullklaff på begge doblene - til henholdsvis 3,17 og 2,51 i odds - og treff på ett av to singelspill. Nå tar Jens Friberg seg noen velfortjente fridager, og Kurt Leirvåg og Thomas Gulbrandsen har tipsene frem til helgen.

Champions League-semifinalen mellom Atletico og Chelsea er selvsagt kveldens mest interessante kamp, men det er også matcher fra Championship og norsk fotball på oddmenyen.

Dagens spill 2
Reading – Middlesbrough H 1,80

Reading har ligget på playoffplass mesteparten av sesongen, men har ramlet ned til niendeplass grunnet etter å ha kun ha tatt ett poeng på de siste tre kampene.

Mandagens resultater i Championship var imidlertid av det svært gunstige slaget for Reading. Opprykksrivaler som Brighton, Wigan, Ipswich og Bournemouth avga alle poeng, og med seier i kveld vil laget være tilbake på den viktige sjetteplassen som gir playoffplass.

Til kveldens kamp er Danny Guthrie og Jem Karacan uaktuelle, men det håp om at Garath McCleary, Danny Williams, Wayne Bridge og Jordan Obita kan spille. Mikele Leigertwood er tilbake etter å ha sonet sist.

Middlesbrough stod med fire strake trepoengere før man tapte 1-2 hjemme for bunnlaget Millwall for tre dager siden. Dermed forsvant den siste lille resten av håp om å nå playoff. For selv om det skulle bli seier i kveld, vil det være fem poeng og seks plasser opp til sjetteplassen med to kamper igjen å spille.

Seb Hines, Rhys Williams og Stuart Parnaby er ute med skader for bortelaget, men Daniel Ayala og Ben Gibson tilgjengelige igjen etter å ha sonet sist.

Reading har ikke imponert i det siste, men gårsdagens resultater må ha vært en vitamininnsprøyting for Nigel Adkins mannskap. Middlesbrough har ikke mer å spille for denne sesongen etter den skuffende forestillingen mot Millwall så sent på lørdag.

Vi anbefaler Reading som et rent motivasjonsspill, og setter pengene på at hjemmelaget griper sjansen til å gjenerobre sjetteplassen.

Reading – Middlesbrough 1,80 – 3,25 – 3,65
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens første oddstips kan du lese om her: Ny nedtur for Mourinho.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag