*Nettavisen* Sportspill.

Real på hevntokt

Cristiano Ronaldo startet på benken i det første cupmøtet med Atletico, men spiller trolig fra start i kveld. Foto: Juan Medina (Reuters / NTB scanpix)

Real Madrid har tapt tre kamper på rad mot erkerivalen Atletico.

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips 1:
Knalltøft program for Luleå
Oddstips 2:
Storhamar vinner toppkampen
Skiskyting:
Russland banker Norge
V4 Örebro:
Kontio byr på en luring
V5 Bjerke:
Bankerfri lunsj
V65 Bergen:
Herlige objekter til kvelds

Vi er inne i en flott uke for oddstipsene, med treff på samtlige spillforslag både mandag (to anbefalinger) og onsdag (fire anbefalinger).

Torsdag har vi funnet flere spennede objekter på oddsmenyen, og vi starter med et spill fra SHL i Sverige.

HTML EMBED

Dagens dobbel

Real Madrid – Atletico Madrid H
Örebro - Leksand H
HTML EMBED


Real Madrid - Atletico Madrid H 1,50

Returmøte i åttedelsfinalen i Copa del Rey.

Atletico stilte noe redusert i den første kampen mot erkerivalen, men tok likevel en fortjent 2-0-seier. Har dermed slått Real tre ganger denne sesongen. Spilte en meget svak kamp mot Barcelona i helgen og gikk på en 1-3-smell på bortebane.

Trener Diego Simeone sa på pressekonferansen tirsdag at han for tiden har hovedfokus på sikre tredjeplassen i La Liga (som gir spill i Champions League), og det kan blir gjort en del endringer på laget i dag.

Real stod med noe sjeldent som tre tap på rad (medregnet treningskampen mot Milan i romjulen) før det ble 3-0 mot Espanyol i helgen. Topper dermed fortsatt ligaen med ett poengs margin til Barca.

Er regjerende cupmester i Spania og har vært i finalen tre av de siste fire årene. Det er altså ingen tvil om at klubben tar Copa del Rey seriøst.

Skademessig ser det bra ut for begge lagene.

Real er garantert ute etter hevn etter tre strake tap for Atletico, og trener Carlo Ancelotti har nok studert Atleticos kamp fra helgen nøye for å finne ut hvilke svakheter Barcelona utnyttet.

Det er ventet et toppet Real-mannskap fra start.

Vi tror Real kommer fryktelig tilbake i kveld og spiller H til 1,50 i odds.

Örebro – Leksand H 1,60
Örebro har overrasket stort denne sesongen og ligger helt oppe på tredjeplass i SHL etter 37 runder. Strå med tre strake seiere etter ordinær tid og har vunnet fem av de siste seks hjemmematchene.

Den rutinerte finnen Mikko Lehtonen er hentet fra Skellefteå og debuterte med assist mot Brynäs.

Örebro har slitt mot Leksand det siste året og står med fire strake tap. Hjemmelaget er imidlertid langt sterkere nå enn ved forrige korsvei i november og begravde et annet spøkelse lørdag. Laget hadde nemlig ikke slått Brynäs i ordinær tid på 16 forsøk.

Leksand står med fire strake tap, senest 0-5 borte mot Färjestad, og ligger helt nede på sisteplass. Det skiller tre poeng opp til Brynäs på sikker grunn.

Leksand har tapt tre bortekamper på rad med 1-10 i målforskjell kommer til å få det meget tøft mot et av formlagene i SHL.

Samlet odds for dobbelen: 2,40.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag