Atletico Madrid har allerede slått Real tre ganger denne sesongen og møter en skadeskutt motstander i dag.
Atletico Madrid har allerede slått Real tre ganger denne sesongen og møter en skadeskutt motstander i dag. Foto: Andres Kudacki (AP / NTB scanpix)

Real sliter før byderbyet

Har en rekke fravær til dagens tøffe bortekamp.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Tippetips:  
Liverpool-derby der alt kan skje
Oddstips: 
Moyes møter tannløst bortelag
Dagens dobbel 1: 
Svindal vinner duellen
Dagens dobbel 2:
Spennende spill til 3,87 i odds
V75 Biri:
  Største jackpot siden 2010

Vi står overfor en strålende langoddsdag med full rulle i alle de store fotballigaene. I England spilles klassikerne Tottenham - Arsenal og Everton - Liverpool, mens Atletico og Real barker sammen i La Liga.

I tillegg er det VM i utfor for menn og verdenscup i skiskyting og hopp.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

     

Dagens langskudd

     
         Atletico Madrid - Real Madrid          H    
 Dagens kamp mellom Madrid-lagene Atletico og Real er av det meget viktige slaget. Skulle Real vinne, vil det skille hele ti poeng mellom rivalene, og Atletico kan like godt skrinlegge gullambisjonene for inneværende sesong.

Seier til Atletico vil imidlertid føre hjemmelaget bare fire poeng bak Real. Det vil også gi Barcelona (ligger fire poeng bak før 22. ligarunde) en gyllen mulighet til å komme helt opp i ryggen på serielederen.

Atletico har hatt et meget godt tak på Real den siste tiden og har slått erkerivalen i Supercopa, Copa del Rey og på bortebane i ligaen inneværende sesong.

Ble nylig slått ut av cupen av Barcelona, men står med fine 5-0-1 på de siste seks i serien. Er ligaen beste hjemmelag med 9-1-1 og 27-9 i målforskjell.

Skademessig ser de meget bra ut for hjemmelaget.

Det gjør det ikke for Real, som fikk VM-helten James Rodriguez (7 mål og 7 målgivende) og den faste midtstopperen Sergio Ramos (3 mål) skadet i onsdagens 2-1-seier over Sevilla. Førstnevnte har pådratt seg et brudd i foten og ble operert torsdag. Ramos sliter med muskelproblemer og mister de neste fem ukene.

I samme kamp fikk Marcelo (4 målgivende) sesongens femte gule kort. Real anket karantenen, men nådde ikke frem. Dermed må  den faste venstrebacken stå over i dag. Fra før er Luka Modric og Pepe ute med skader. På den positive siden er Ronaldo tilbake etter karantene.

Real har en bred og sterk stall, men fraværene til dagens kamp såpass mange og tunge at lagt utvilsomt er svekket. Real har ikke fått det til mot Atletico i de siste møtene, og vi synes 2,75 i odds på hjemmeseier er et interessant langskudd.

Legg merke til at kampen starter så tidlig som kl. 16.00.