Gå til sidens hovedinnhold

Örebro stikker i fra?

Örebro kan med seier over GIF Sundsvall skaffe seg en luke i toppen av Superettan. Les dagens oddstips.

Sportspills meny mandag:
Eksperten: Spill Nettavisens populære andelslag
V4 Östersund: Nytt svenskeraid
V5 Leangen: Over 300 000 innspilt

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

langoddsen i dag finner vi blant annet Adeccoligaen, norsk 3.divisjon, tysk 2. Bundesliga, fransk Ligue 2, finsk 1.divisjon, pols Ekstraklasse og dansk Superliga.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
GIF Sundsvall – Örebro B 2.65

Toppoppgjør i Superettan. Svært viktig kamp for begge lag; GIF har 3-2-0 på de fem siste og ligger på 3.plass, fem poeng bak dagens motstander, men kan melde seg på i gullkampen med seier i dag. Står med 4-2-2 hjemme på Norrporten Arena, hvor bestenotering er 3-1 seieren over Ljungskile (7.), men de har også tapt mot Jönköpings Södra (14.) og Assyriska (6.). Forrige hjemmekamp endte 4-4 mot GAIS (5.)

Örebro leder serien takket være sin suverene statistikk på Behrn Arena hvor de har samlet opp 9-0-0 og 19-2 i målforskjell. Ikke vært like gode borte hvor tallene viser 3-3-2, men med 5-0 seieren over Värnamo sist har laget nå 3-1-1 på fremmed gress. Har tre poeng å gå på til Falkenberg (2.) som jager bak, men vil kunne skaffe seg et pusterom på toppen med seier i dag ettersom rivalen tapte i går. Stiller med den målfarlige trioen Shpetim Hasani, Karl Holmberg og Alhassan Kamara, som står oppført med seks mål hver.

Örebro vant det omvendte oppgjøret 3-0 i april, og hadde i følge kamprapportene full kontroll fra start til slutt. GIF vil selvsagt være motiverte over å kunne knappe innpå serielederen, men laget har vist seg sårbare bakover, som i 4-4 kampen mot GAIS. Dagens oppgjør kommer til å bli jevnt, men Örebro hadde et godt tak på GIF sist, og vi tror de kan ta alle tre i dag igjen.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens avslag
Fredrikstad - Vard Haugesund H 1.35

Fredrikstad gikk på sitt tredje nederlag på rad med 0-1 tapet mot Follo i forrige hjemmekamp. Det gikk derimot bedre borte mot Hødd runden etter, hvor de vant 1-0. Vard har delt poeng i sine to siste, borte mot Stabæk og hjemme mot Hødd. Ligger fremdeles på nedrykk med ni poeng opp til sikker plass. Har kun vunnet to kamper så langt, mot Kristiansund og Hødd, men begge ble overraskende nok tatt på bortebane. Fredrikstad er vanligvis gode hjemme, men formen har variert i det siste, og til 1.35 melder vi pass.

Dagens spill
Ängelholm - Landskrona BoIS
Superettan. Ängelholm innledet høstsesongen med å utklasse Assyriska i Södertälje med 4-0, og leverte i følge rapportene årsbeste spillemessig. Trener Joakim Persson valgte å prøve en nykomponert startellever til matchen, som viste seg å bli særdeles vellykket: Andreas Karlsson og Monday Samuel fikk spille fra start for første gang i år, og takket for tillitten med hver sin scoring i første omgang. Og det skulle gå enda bedre i neste runde hjemme mot samme lag; Samuel og Karlsson noterte seg på scoringslisten nok en gang, og Ängelholm ga seg ikke før det stod 6-1. Forrige rundes bortekamp mot tabelljumbo Brage endte med 1-0 seier, og laget har dermed 3-1-1 på de fem siste. Har klatret opp til 9.plassen med 6-5-6 totalt. Har merkelig nok plukket mer poeng borte (4-3-2) enn hjemme med 2-2-4, hvor de har tapt mot blant annet Falkenberg (2.) og bekymringsverdig nok Värnamo (13.).

Landskrona BoIS innehar 11.plassen med 6-3-8 totalt, og er et av de svakere bortelagene i serien med 1-1-6, hvor poengene er tatt med seier over Assyriska (7.) og uavgjort mot Östersunds FK (12.). De to siste er begge spilt på fremmed gress; først tapte de 1-2 mot Varberg (9.) etter de fikk en i mot på overtid, og helgen etter ble det 0-2 mot Degerfors (4.). Ser ut til å fortsette den dårlige trenden fra i fjor når de endte opp med 3-3-9 på bortebane. Til dagens kamp er BoIS trener Jörgen Petterson nødt til og rokkere i laget siden både Max Mölder (f) og Andreas Dahl (m) er utestengt, mens Liridon Lecci och Alexander Tkacz er skadet. Samtlige spillere er sentrale og deres fravær svekker laget helt klart.

Det omvendte oppgjøret endte 0-0 i april. Ängelholm har ikke spilt på seg imponerende tall på Änglavallen denne sesongen, men de viser gode takter og er et av formlagene i serien. Med nykomponert lagoppstilling og en frisk start på høstsesongen tror vi dagens kamp ender med ny seier til hjemmelaget.

Spillet må kombineres

Piast Gliwice - Zawisza Bydgoszcz
Polsk Ekstraklasse. Piast Gliwice åpnet årets sesong med to seiere, mot nyopprykkede Cracovia Kraków og Zaglebie Lubin (9.plass i fjor). Gikk derimot på sitt første tap i forrige runde borte mot Górnik Zabrze (5.plass i fjor). Piast, som rykket opp til Ekstraklasa i 2012, leverte en godkjent sesong i sitt comeback til den øverste divisjonen og endte til slutt på 4.plass med 13-7-10 totalt. Skal nevnes at de plukke mer poeng borte (8-2-5) enn hjemme hvor hadde 5-5-5. Trener Marcin Brosz har beholdt stammen i laget fra i fjor og det er forventet at de vil hevde seg i toppen i år også.

Zawisza Bydgoszcz ble seriemester i 1 Liga i fjor og er endelig tilbake i Ekstraklasse etter nitten år i lavere divisjoner. Årets sesong har derimot startet uten seier etter tre runder; hjemme på Zdzislawa Krzyszkowiaka har det blitt tap mot Jagiellonia Bialystok (10.plass i fjor) og uavgjort mot Pogoni Szcecin (12.plass i fjor), mens den første bortekampen endte 1-2 mot Widzew Lódz (13.plass i fjor). Coach Ryszar Tarasiewicz har fått inn noen nye spillere i forsøket på å etablere seg i divisjonen, men foreløpig ser det altså ikke ut til å ha gitt resultater.

Piast Gliwice plasserte seg rett i toppen i sin retur til Ekstraklasse. Det samme kan ikke sies om Zawisza Bydgoszcz, som mest sannsynligvis kommer til å kjempe i bunnen i sitt comeback. Bortelaget har hatt overkommelig motstand i sine tre første kamper, men har kun maktet å hente ett poeng. Piast skal være et betydelig bedre lag enn nykomlingen, og vi går for hjemmeseier.

234. Piast Gliwice - Zawisza Bydgoszcz 1.70 2.95 4.00
239. Ängelholm - Landskrona BoIS 1.90 3.15 3.00

Total odds 3.23

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken