*Nettavisen* Sportspill.

Roma må hevne megaflausen

I FORM: Roma har hatt mye å feire de siste ukene. Her har de nettopp slått Juventus i sesonginnledningen. Foto: Filippo Monteforte (Afp)

Roma står med ett fattig poeng fra to kamper og er avhengige av seier i kveldens kamp.

20.10.15 10:17

Det er et uhyre deilig langoddsprogram denne tirsdagen. Champions League stiller med toppet lag, det samme gjør Football League og diverse hockey-ligaer. Her er det bare å slå seg løs!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Denne duoen er ustoppelig
Oddstips 2: Lyon er ikke seg selv
Oddstips 3:
Hull viser vei i helsprek dobbel
Langskudd 1: Arsenal har ikke noe valg

TV-fotball/streaming: Messi og Ronaldo tilbake på norsk TV

V4 Åby:
Untersteiner herjer i lunsjen
V5A Klosterskogen:
Nye godsaker er på gang til lunsj

Dagens langskudd 2, innleveringsfrist klokken 20.40.
Bayer Leverkusen - Roma, B 3,70.

Det har ikke stinket mål av hjemmelaget så langt i sesongen og de har kun 8-9 i målforskjell på ni ligakamper. Men i Champions League-sammeneheng på hjemmebane blir det nok andre boller, de smadret BATE 4-1 i første gruppespillskamp og vant 3-0 over Lazio i kvalifiseringen.

De var også uheldige som ikke fikk med seg mer mot Barcelona etter å ha ledet lenge, men overmakten ble til slutt for stor. To uavgjortresultat i Bundesliga har fulgt, senest 0-0 mot Hamburg. Der ble Hamburg-målvakten kåret til banens beste, men deres tannløshet i hjemlig liga er uansett et tankekors for tyskerne.

Wendell, Kampl og Toprak er tilbake for hjemmelaget, mens kaptein Lars Bender er svært usikker. Nøkkelspilleren Hakan Calhanoglu fikk hvile mot Hamburg og er klar i dag.

Romere i form
Roma har virkelig vært i lekehumør de siste to kampene og scoret syv mål mot henholdsvis Palermo (elendige i forsvar, dog) og Empoli. De har gjort kort prosess i begge kampene og kommet ut i hundre. Det har vært klar forbedring i de to siste kampene og de reiser til Tyskland stinne av selvtillit.

I Europa har det imidlertid gått verre. Poenget mot Barcelona ble lite verdt da de gikk på et skikkelig bananskall mot BATE kampen etter - hvordan i alle dager maktet de å havne under 3-0 før en halvtime?! -, og de er på mange måter avhengig av seier i denne. Tap vil være katastrofalt.

Miralem Pjanic er tilbake på sitt beste og Edin Dzeko blir trolig å finne i startoppstillingen etter et kortere skadeopphold. Dzeko har ikke briljert for Roma så langt, men er uansett et viktig holdepunkt i angrepet og en Leverkusen virkelig må se opp for.

Seydou Keita er stadig skadet, det er også Kevin Strootman.

Roma har løftet seg kraftig og er et gjennomsolid lag på sitt beste. De er mer enn gode nok til å ta seieren i denne og oddsen på 3,70 frister vanvittig mye!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.