Foto: Andrej Isakovic/AFP/Scanpix

Romania skal gi oss glad-gevinst

Vi tror de rumenske jentene hever seg sterkt i kveld.

Kommersielt

Det er morsomt med håndballtips, men at vi har bommet to ganger på Norge er ikke så gøy. Først trodde vi Norge kunne tape åpningskampen før vi mente de ville overkjøre Tsjekkia. Begge deler var feil.

Gårsdagens tips inneholdt en overraskende seier for Danmark mot Frankrike, som var riktig (Danmark vant 28-27) - men den kombinerte vi med at Makedonia kunne slå Sverige (Sverige vant stort: 26-15). Vi har lært nå og satser på singelkamper (Norge ble for øvrig kombinert med dansk seier med handikapp, som da også gikk inn).

Dagens kamper

Ungarn - Spania 18.15 (TV 2 Sport)

Denne kampen kan avgjøre hvem som vinner gruppe C. Spania har to seire til nå og vil selvfølgelig vinne gruppa med seier. Vinner Ungarn med mer enn fem mål så vil Ungarn ta over førsteplassen. Ungarn begynte dårlig i første kamp mot Kroatia (tap), men spilte mye bedre mot Tyskland i sin andre kamp. Spania på sin side har vist stabil og god form.

Lagene har ikke møttes særlig mange ganger (3), men alle de kampene har vært jevne (to uavgjorte faktisk).

Oddsen på spansk seier er 1.45. På seier til Ungarn er oddsen 2.75.

Kroatia - Tyskland 20.15 (TV 2 Sport)

Tyskland må vinne, mens Kroatia vet de er videre med uavgjort. Fordelen for lagene er at Ungarn-Spania er ferdigspilt før denne kampen starter, i hvert fall en fordel for Kroatia. Kroatia var kanskje favoritten i denne gruppa før mesterskapet, men har slitt med skader.

Oddsen på tysk seier er 1.85. Kroatia har 2.00.

Russland - Island 18.05 (TV 2 Sport)

Det er ingen som er overrasket over at Island står med 0 poeng, noe de nok også vil gjøre til slutt også. Russland har skuffet til nå, og har bare ett poeng. Det blir nok seier i dag til Russland, og oddsen er også kun 1,10 på akkurat det.

Romania - Montenegro 20.10 (TV 2 Sport)

Romania var en av favorittene før mesterskapet og har innledet godt (3 poeng). Montenegro har vunnet begge sine kamper. Det mest spennende med kampen er at de to beste spillerne på Montenegro spiller for samme lag som åtte av spillerne på Romania.

Her er oddsen 2.60 på rumensk seier og 1.52 på seier til Montenegro. Vi tror dette er kampen å spille på. Det at Romania kjenner stjernene til Montenegro veldig godt er en klar fordel, og Romania har spilt under pari til nå - noe som betyr at laget har en del å gå på.

Dessverre er det ingen handikappspill som gjør gambling særlig interessant denne gangen, så vi setter 100 kroner på rumensk seier til 2,60 på singelspill. Vi er fortsatt i overskudd (foreløpig har vi litt over 100 kroner i overskudd).

Her kan du levere spill på håndballen

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus